vitex secom
Fără categorie

Vitex 100cps Secom

VITEX 100cps SECOM
TVA 9%

Procesul de reproducere la femei si barbati se afla sub controlul complex al numerosilor hormoni din organism. Acesta se bazeaza pe un echilibru hormonal adecvat pentru a functiona corespunzator. S-a dovedit ca echilibrul dintre androgeni si estrogeni, precum si nivelul de testosteron din corpul uman sunt frecvent asociate comportamentului si activitatii sexuale.
In cazul femeilor, hormonul foliculostimulant (FSH), hormonul luteinizant (LH), progesteronul, prolactina, estrogenul, bhCG dar si alti hormoni controleaza ciclul menstrual si sprijina embrionul ȋn curs de dezvoltare.

  • reducerea manifestarilor premenstruale (bufeuri, iritabilitate, congestia sanilor, tulburari de dispozitie, crampe abdominale, dureri la nivelul capului sau in zona superioara a gatului, tulburari de somn):

» reducerea nivelului prolactinei prin efect agonist – similar dopaminei

» cresterea nivelului melatoninei in timpul somnului

  • reglarea ciclului menstrual, reducerea chisturilor ovariene, mentinerea structurii normale a aparatului genital feminin si a fertilitatii:

» cresterea nivelului progesteronului (stimuleaza eliberarea hormonului luteinizant-LH)

  • reducerea manifestarilor in perimenopauza:

» echilibrarea raportului estrogeni/progesteron

  • reducerea efectelor cauzate de excesul de prolactina la barbati
  • reducerea manifestarilor determinate de secretia de prolactina la nivel hipofizar

Administrare

Cate 1 capsula de 2 ori/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Compozitie (Per 2 capsule)

Vitex
400 mg
(Vitex agnus-castus)(fruct)
Componente bioactive
Glicozide Iridoide (agnuside, Aucubine) , Uleiuri Volatile (alfa-pinen, Beta-pinen) , Alcaloizi (viticin) , Flavonoide (casticin, Kampferol, Quercetagetin, Vitexin, Apigenin, Luteolin) , Acizi Grasi Esentiali (palmitic, Oleic, Linoleic, Stearic) , Diterpeni (rotundifuranen, Vitexilactone, Viteagnusines, Vitetrifolines)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.