VITAMINA-K2-NATURALA-30cps-ROTTA-NATURA
Vitamine

Vitamina K2 Naturala 30cps Rotta Natura

VITAMINA K2 NATURALA 30cps ROTTA NATURA
TVA 9%
Vitamina K2 (Menaquinona) este esențială pentru oase puternice și protejarea inimii. La persoanele care prezintă un deficit de calciu la nivelul oaselor, se constată adesea o utilizare inadecvată a calciului în organism, situație cunoscută ca ”paradoxul calciului”. Deși calciul există, acesta este depozitat pe artere, în loc de oase, îngreunând funcția inimii și determinând friabilitatea oaselor. Vitamina K2 intervine în acest proces și asigură fixarea calciului în oase, eliminând riscul depunerii acestuia pe artere. Vitamina K2 Rotta Natura asigură o absorbție superioară cu eliberare prelungită care asigură pentru o perioadă îndelungată furnizarea vitaminei către organism.

vegis.ro

Ingrediente

Extract din culturi fermentate de Bacillus subtilis natto: 75mg.(Echivalent a 75 mcg. Vit. K2), asigurând 100% din VNR*. *VNR (Valori Nutritionale de Referinta conform Regulamentului 1169/2011)

Indicații

persoanelor cu osteoporoză sau predispoziție către aceasta persoanelor cu deficiențe de calciu în caz de oase fragile ca alternativă naturală la Vitamina K de sinteză, la recomandarea medicului, pentru coagularea sângelui ATENŢIONĂRI: Persoanele care administrează anticoagulante, femeile gravide şi cele care alăptează pot utiliza produsul doar la recomandarea medicului.

Mod de administrare

a produsului la copii se va face la recomandarea medicului.

Mod de administrare

1 capsulă pe zi, cu 20-30 de minute înainte de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *