VITAMINA D LIPOSOMAL 1000UI 30pl
Vitamine

Vitamina D Liposomal 1000ui 30pl Naturali Prod

VITAMINA D LIPOSOMAL 1000UI 30pl NATURALI PROD
TVA 9%

Cum funcționează lipozomii?

 

Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.

În interiorul lor, pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-se de enzimele proprii ale organismului în tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.

Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu, din floarea-soarelui.

Lipozomii fuzionează cu membranele celulare datorită asemănării lor structurale.

Întrucât membranele constau în fosfolipide, care reprezintă elemente de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.

Cum ajung liposomii funcționali la destinație?

 

Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă!

Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.

Efectele secundare ale unor minerale cu doze mari precum magneziu pot fi ocolite.

Prea mult magneziu din intestin ar promova doar înroșirea și provoca diaree, dar magneziu lipozomal nu este reținut în intestin. Prin urmare, nu apar efecte secundare osmotice datorate dozelor mari.

În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente care sunt simple și luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

Potențialul agenților naturali se poate desfășura acum, deoarece acestea ajung în cele din urmă în sânge și celule!

Prezentare; cutie cu 30 pliculete a 5g gel, e 150g

Ingrediente/plic:

  • agenti de incarcare: apa, glicerol;
  • stabilizator: pectine;
  • aroma naturala: pepene galben (propilenglicol);
  • corector de aciditate – acid ascorbic;
  • lecitina din Soia (Glycine hispida) – 6,62mg*;
  • vitamina D3/colecalciferol – 1000UI/25mcg/500% VNR** (*doza zilnica nu a fost stabilita; **Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011).

Mod de utilizare: Copii si adolescenti cu vârsta cuprinsă între 1 si 18 ani: 1 plic pe zi, in priza unica. Adulti: cate 1 plic de două ori pe zi. Produsul poate fi ingerat direct sau dizolvat într-o cantitate mică de apă. A nu se dizolva continutul plicului în băuturi calde. Atentionari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumina si caldura. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Persoanele cu predispozitie la formarea de pietre la rinichi sau cele care suferă de pietre la rinichi trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. Contraindicat persoanelor alergice la soia.

Produs notificat la SNPMAPS, AA 12505/2019.

Detinator notificare: NATURALI PROD SRL; DUMBRAVITA, str. J. S. Bach, Nr. 34, Jud. TIMIS

Producator: Lipid Systems sp. z o.o., Polonia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.