VITAMIN-E-LIQUID--20000-IU-59.2ml-SOLGAR
Vitamine

Vitamin E Liquid 20000 Iu 59.2ml Solgar

VITAMIN E LIQUID 20000 IU 59.2ml SOLGAR
TVA 9%
Vitamina E Lichida – antioxidant, joaca un rol esential in respiratia celulara a tuturor muschilor, in special a celor cardiaci si scheletici.
In procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compusi initiali cu structura asemanatoare.
Tocoferolii joaca un rol important, reprezentand principalii antioxidanti solubili in grasimi ce protejeaza organismul uman impotriva radicalilor liberi.
Alfa tocoferolul din Vitamina E lupta cu descompunerea acizilor grasi saturati si a vitaminei A, cat si combinarea cu alte substante ce ar putea dauna organismului.
Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul si de a preveni transformarea acestuia in peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogata a celulelor rosii cu oxigenul pur pe care sangele il transporta catre inima si alte organe.
Provoaca de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permitand transmiterea unui flux mai mare de sange catre inima.
Vitamina E contribuie de asemenea la hranirea celulelor, la intarirea peretilor vaselor capilare si la protejarea celulelor rosii impotriva distrugerii de catre otravuri precum perhidrolul din sange.

vegis.ro

Produsul poate fi consumat de vegetarieni

Mod de administrare

Se administreaza ca supliment alimentar pentru adulti, cinci (5) picaturi (0,29 ml) pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Fiecare cinci (5) picaturi (0,29 ml) asigura:

Ulei din germeni de grau 165mg, Vitamina E (100 UI, sub forma de d-alfa tocoferol plus d-beta, d-delta si d-gama tocoferol) , 558%VNR, Ulei de floarea soarelui 34mg.Cantitate:59.2 ml

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.