URINOSALM-50cps-STAR-INTERNATIONAL
Fără categorie

Urinosalm 50cps Star International

URINOSALM 50cps STAR INTERNATIONAL
TVA 9%
Actiune: protector natural al cailor urinare.
Plantele din compozitia remediului natural Urinosalm tablete contribuie:
-la desfasurarea normala a procesului de formate si eliminare a urinei;
-la mentinerea ph-ului normal al urinei;
-la mentinerea sanatatii rinichilor si a cailor urinare, impiedicand formatea nisipului, a pietrelor;
-la diminuarea manifestarilor neplacute asociate tulburarilor de la nivelul sistemului urinar (urinari frecvente insotite de senzatia de arsura si durere).

Combinatia de plante din continutul remediului natural Urinosalm este cunoscuta pentru proprietatile sale purificatoare, diuretice, usor antiseptice si antibacteriene. Remediul natural URINOSALM prin plantele medicinale din compozitia sa contribuie la desfasurarea normala a procesului de formate si de eliminare a urinei. Plantele din compozitia remediului natural URINOSALM ajuta la mentinerea pH-ului normal al urinei si a capacitatii functionale a rinichilor si a sistemului urinar si contribuie la atenuarea manifestarilor neplacute asociate tulburarilor de la nivelul sistemului urinar (urinari frecvente, insotite de senzatia de arsura si durere).

Mod de administrare

Copii peste 5 ani: cate o tableta de 2 ori pe zi, cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa, cel putin o luna; optim 3 luni. Adulti- cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa, cel putin o luna; optim 3 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.