UNGUENT-FORTE-CELADRIN-(formula-noua)--40g-GOOD-DAYS-THERAPY
Unguente

Unguent Forte Celadrin (formula Noua) 40g Good Days Therapy

UNGUENT FORTE CELADRIN (formula Noua) 40g GOOD DAYS THERAPY
TVA 19%
Celadrin este un preparat 100% natural, care se bazeaza pe o formula inovatoare de acizi grasi esterificati (cetilati), utilizat de milioane de oameni la nivel mondial!
Avand o concentratie dubla de acizi grasi esterificati (Celadrin) si de mentol fata de formula clasica a produsului Celadrin Unguent
Celadrin Unguent Forte contribuie prompt si eficient la reducerea disconfortului articular la nivelul articulatiilor, coloanei vertebrale si al muschilor, la imbunatatirea mobilitatii functiei articulare, la cresterea stabilitatii posturale si a calitatii vietii.
Se recomanda folosirea de catre:
Femei si barbati de peste 35-40 de ani care se confrunta cu probleme la nivel articular, muscular sau la nivelul coloanei vertebrale.
Sportivi amatori sau de performanta pentru protectia zilnica a articulatiilor si muschilor in cazul suprasolicitarii lor sau pentru recuperare dupa accidentari ale tendoanelor si ligamentelor.
Toate categoriile de varsta (de peste 3 ani) care au deficienta de lichid sinovial.
Sprijina sanatatea si mobilitatea articulatiilor, reduce disconfortul la nivel articular, muscular si la nivelul coloanei vertebrale, ajuta la normalizarea cantitatii de lichid sinovial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.