ulei esential santal selection d or solaris
Ulei esential

Ulei Esential Santal Selection D Or Premium 5ml Solaris

ULEI ESENTIAL SANTAL SELECTION D OR PREMIUM 5ml SOLARIS
TVA 19%

CE CONTINE

Uleiul esential Selection d’Or SANTAL Solaris este produs cu maiestrie din planta Santalum Album , prin distilare cu vapori de apa.

Produsul se remarca prin calitatea premium, asigurata printr-o metoda de extractie avansata. Mirosul sau este pur si reflecta mireasma de santal.

ISTORIC

Santalul este un arbore mic, originar din Asia, mai raspandit fiind in India. Arborele de Santal poate ajunge pana la 6 m inaltime si poate trai pana la 100 de ani. Partea centrala a tulpinii este galbuie si aromata discret, frunzele sale sunt subtiri, cresc opuse si sunt ovale pana la lanceolate, au suprafata neteda, lucioasa. Sunt de culoare verde stralucitor si pe partea inferioara sunt mai deschise. Florile sale cresc grupate in inflorescente terminale pe ramuri, sunt mici si sunt colorate in rosu intens.

CUM ACTIONEAZA

Uleiul esential de santal este unul dintre cele mai pretioase de pe glob, intalnit frecvent in aromoterapie, in productia de parfumuri si cosmetice. In vremurile stravechi, era utilizat in meditatie si pentru ceremonii spirituale.

Are proprietati antiseptice, antiinflamatoare, carminative, hipotensive si un usor efect sedativ. Potenteaza memoria, elimina stresul si calmeaza disconfortul digestiv. Cateva picaturi adaugate intr-un ulei de migdale sau susan (presat la rece) ajuta pielea sa fie mai luminoasa si sa se vindece mai repede de iritatii sau rani.

Pentru inhalatii: Se adauga 1-3 picaturi la 100 ml apa fierbinte;

CUM SE CONSUMA

Se recomanda 3-5 picaturi in amestec cu 30 ml apa, in lampa de aromoterapie, pentru odorizarea mediului ambiant, avand efect placut si relaxant. Pentru masaj se folosesc 3-5 picaturi in 50 ml ulei baza pentru masaj.

CONTRAINDICATII

Pentru consum intern, consultati un medic specializat in homeopatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.