ULEI-DE-SOFRANEL-1000mg-40cps(moi)-HOFIGAL
Uleiuri

Ulei De Sofranel 1000mg 40cps(moi) Hofigal

ULEI DE SOFRANEL 1000mg 40cps(moi) HOFIGAL
TVA 9%

Mod de administrare

Adulti: – cate 2-3 capsule de 3 ori pe zi, inainte de mesele principale, cu in pahar de apa.
Copii peste 7 ani: – cate 1 capsula de 2 – 3 ori pe si inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului.

Se administreaza timp de minimum 90 zile; se poate relua dupa o pauza de 15-30 zile. Indicatii Reprezinta o sursa bogata de acid linoleic conjugat (forma izomera ce nu lasa spatii de depozitare libere) pentru reducerea si eliminarea grasimilor din organism.
Produs usor asimilabil, este o sursa directa de acizi grasi nesaturati, in mod deosebit de acid linoleic conjugat, substante proteice, saruri minerale si are in continut ridicat de vitamina E, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Datorita continutului bogat in substante bioactive, uleiul vegetal extras din semintele de sofranel prin presare la rece (nu se depasesc 400C) are actiune antiinflamatoare, anticolesterolemianta, antioxidanta, de stimulare a circulatiei sanguine, emenagoga, efect revigorant.
Prin aportul ridicat de acizi grasi nesaturati si in mod deosebit in acid linoleic (omega-6) si acid oleic (omega-9), uleiul de sofranel este benefic in dietele ce urmaresc reducerea valorilor colesterolului sanguin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.