TRIPHALA-ECO-60cps-ORGANIC-INDIA
Fără categorie

Triphala Eco 60cps Organic India

TRIPHALA ECO 60cps ORGANIC INDIA
TVA 5%

Caracteristici

ORGANIC INDIA Triphala, Digestie&Curatare Colon este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice. ORGANIC INDIA Triphala, Digestie&Curatare Colon este un supliment alimentar din plante 100% Certificate Organic, ce sprijina detoxifierea organismului si curata intreg tractul gastrointestinal, imbunatatesc digestia si sustin eliminarea toxinelor si a depozitelor de grasime din intestine.

Ingrediente

Informatii nutritionale: Portie: 1 capsula Ingrediente – cantitate per portie: Fruct de Amalaki Organic (Phyllanthus emblica) – 160mg* Fruct de Haritaki Organic (Terminalia chebulat) – 160mg* Fruct de Vibhitaki Organic (Terminalia belerica) – 160mg* Alte ingrediente: capsule vegetale. In sanskrita, triphala inseamna „trei fructe” si este un amestec ayurvedic traditional din 3 fructe specifice Indiei: Amalaki (Emblica officinalis) – in lb. romana Coacaz indian, Vibhitaki (Terminalia belerica) si Haritaki (Terminalia chebula). Formula este mentionata in numeroase texte ayurvedice vechi si a ramas neschimbata de mii de ani. Triphala este o formula revigoranta si detoxifianta ce curata colonul si sustine sanatatea intregului tract gastrointestinal – previne constipatia, regleaza nivelul ph-ului din intestine, sustine absorbtia nutrientilor la nivelul intestinelor, contribuie la indepartarea depozitelor de grasime si a toxinelor din intestine. Datorita efectului laxativ, Triphala poate avea actiune benefica in ameliorarea simptomelor sindromului de colon iritabil, in situatiile in care e asociat cu constipatia. In medicina ayurvedica, Triphala este recomandata si pentru stimularea sistemului imunitar, combaterea balonarii (efect carminativ), tratamentul diabetului, diverse afectiuni ale ochilor, imbunatatirea circulatiei, imbunatatirea functionarii glandelor suprarenale si pentru efectul hepatoprotector.

Mod de administrare

Recomandare pentru cele mai bune rezultate: Cate 1-2 capsule de 2 ori pe zi, in timpul meselor. Sigur pentru folosire indelungata. Produs sigur pentru Vegani si Vegetarieni – Fara gluten Nu folositi daca alaptati sau sunteti insarcinata fara consultarea unui medic.

Certificari

ORGANIC INDIA Triphala, Digestie&Curatare Colon este: Certificat Organic de Uniunea de Control – 801983 Produs si procesat respectand standardele NPOP ale Indiei si USDA-NOP Certificat Organic de USDA (United States Department of Agriculture) Certificat Organic conform standardelor UE Produs NON GMO (nemodificat genetic) Notificare: SNPMAPS, 10549 / 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.