TOTAL CLEANSE URIC ACID
Fără categorie

Total Cleanse Uric Acid 60cps Secom

TOTAL CLEANSE URIC ACID 60cps SECOM
TVA 9%

Total Cleanse™ Uric Acid, prin continutul in acid folic, sustine externalizarea receptorilor OAT-1 (receptori ce fac parte din familia transportorilor de anioni organici si transporta acidul uric din sange in tubul renal, fiind apoi eliminat prin urina).
In cazul anumitor manifestari de la nivelul aparatului renal, acesti receptori sunt internalizati si nu mai pot transporta acidul uric catre tubul renal, spre a fi eliminat. In aceasta situatie acidul uric poate ramane concentrat la nivel sangvin si poate forma depuneri de saruri (cristale de acid uric).

  • mentinerea nivelului fiziologic normal al acidului uric prin sustinerea activitatii enzimei implicata in sinteza acestuia, la nivel hepatic (xantin oxidaza)
  • mentinerea confortului si a structurii normale a articulatiilor, ce pot fi influentate de depunerile de acid uric la acest nivel, prin :

» sustinerea structurii matricei de colagen de la nivelul tesuturilor conjunctive semidure, precum cartilaje, tendoane, etc.

» suportul structurii articulatiilor in fata actiunii radicalilor liberi

  • functionarea normala a aparatului renal si mentinerea structurii normale a rinichiului prin sustinerea reducerii citokinelor proinflamatorii

Administrare

2 capsule/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la telina sau la oricare dintre celelalte componente, persoanele diagnosticate cu obstructii biliare, litiaza biliara, ulcer gastric sau hiperaciditate gastrica.

Compozitie (Per 2 capsule)

Vitamina C 100 mg
Acid folic 400 mcg
Cires 400 mg
(Prunus cerasus)(concentrat din fruct, garantat 3.2mg antocianine)
Bromelaina 250 mg
(din Ananas [Ananas comosus], garantat 625GDU)
Quercitina 250 mg
Curcuma 200 mg
(Curcuma longa)(extract standardizat din radacina, garantat 190mg curcuminoide)
Telina 100 mg
(Apium graveolens)(extract standardizat din fruct, garantat 85mg ftalide)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.