TINCTURA PROPOLIS 50% 20ml BIOREMED
Apicole,  Tincturi

Tinctura Propolis 50% 20ml Bioremed

TINCTURA PROPOLIS 50% 20ml BIOREMED
TVA 9%
Administrare: Intern: cate 10-15 picaturi (pe miere sau paine) de 2-3 ori/zi sau la sfatul mediculuiExtern: usoare tamponari ale zonei afectate
Actiuni principale: antibacterian, antifungic, antioxidant, cicatrizant, imunostimulent Actiuni secundare: analgezic, anestezic local, antiinflamator (actiune de tip aspirina -aspirin like), antiparazitar, antialergic Folosit chiar pe perioade lungi de timp, propolisul nu produce dezechilibre ale florei bacteriene intestinale;
Propolisul isi pastreaza nealterata capacitatea antimicrobiana dupa utilizari succesive, adica bacteriile nu dezvolta in timp rezistenta.
Contraindicatii: intoleranta la propolis sau alcool. In cazul in care nu stiti daca aveti sau nu alergie la propolis, puteti face urmatorul test: aplicati pe o portiune mica de piele Extract Moale de Propolis 70% si urmariti daca apar reactii (mancarimi, inrosire, iritatie). Daca nu apar reactii, puteti utiliza cu succes propolisul.
Propolisul este suspectat ca fiind potential alergen datorita urmatoarelor cauze: prezenta de polen in propolis; prezenta unor cantitati foarte mici de venin de albine; In mod paradoxal, prin celelalte componente ale sale, propolisul are actiune antialergica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.