TINCTURA-DE-SCULATOARE-50ml-ELZIN-PLANT
Tincturi

Tinctura De Sculatoare 50ml Elzin Plant

TINCTURA DE SCULATOARE 50ml ELZIN PLANT
TVA 9%
Principalele componente: mucilagii, amidon, dextrine, pentozani, taninuri, saruri de potasiu CONIMED (clorura, fosfat), saruri de calciu s.a.
Actiune si utilizari: planta intreaga sau numai tuberculii au proprietati afrodisiace, antidiareice, determina trezirea senzualitatii, amplifica erotismul, stimuleaza trairile si realizarea actelor sexuale.
Produsul TINCTURA DE SCULATOARE este un macerat al plantei “Dactylorhiza maculata” in alcool de min. 40°, cunoscut si sub denumirea populara “Viagra romaneasca”.
Planta intreaga si in special tuberculii, sub forma de diferite preparate (decoct, extract hidroalcoolic) creste potenta masculina, preintampina ejacularea precoce, creste numarul si viabilitatea spermatozoizilor, iar la femei stimuleaza ovulatia, combate sterilitatea, combate frigiditatea, este, de asemenea, un stimulent estrogenic.
Sculatoarea este o specie cunoscuta si utilizata din cele mai vechi timpuri in medicina traditionala pentru cresterea potentei, ea numarandu-se printre cele mai eficiente afrodisiace naturale cu efect rapid, creste cantitatea de sange perfuzat in penis.
Tinctura de sculatoare creste, prin efectul sau abilitatea barbatului cu disfunctii de erectie de a se angaja intr-o activitate sexuala normala, dobandind si mentinand o erectie satisfacatoare, suficienta pentru actul sexual.
Dupa maxim 3-5 zile apetitul sexual revine la normal.
Tratamentul de intretinere dureaza 20 zile/luna, 3 luni consecutiv.
Pentru marirea eficacitatii produsului poate fi utilizat Tonic Antistress cu rol de relaxare a muschilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.