TINCTURA-CAPILARA-REGENERATOARE-200ml-RAUSCH
Par

Tinctura Capilara Regeneratoare 200ml Rausch

TINCTURA CAPILARA REGENERATOARE 200ml RAUSCH
TVA 19%
Lotiune speciala revitalizanta, combate eficient caderea parului.Extractul de radacina de brusture si uleiurile esentiale au un efect tonifiant asupra scalpului. Revitalizeaza pielea capului. Combate eficient caderea parului. Stimuleaza regenerarea parului.
Mod de utilizare: aplicati zilnic pe pielea capului si masati usor, fara a freca.
Nu clatiti. Se utilizeaza pe o perioada minima de 3 luni.Folosind numai ingresiente pe baza de plante din 1890. RAUSCH garanteaza utilizarea la cel mai inalt procent posibil de materii prime naturale pentru a va asigura ca tu si parul tau ramai sanatos si frumos.O filozofie unica a companiei: Puterea ierburilor pentru piele si par extrasa din 87 ierburi, uleiuri si extracte de plante. RAUSCH combina cunostintele de plante vechi de secole de la manastiri cu cea mai moderna tehnica stiintifica.
Nu vorbim numai de succes, ci de o experienta de 125 de ani, o atitudine atenta cu ierburi si increderea si satisfactia clientilor fata de marca RAUSCH.RAUSCH foloseste numai tenside (surfactanti) care sunt produse folosind materii prime regenerabile si care sunt ideale pentru curatarea si tratarea parului si a scalpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.