THERMOGENIC-COMPLEX-veg.caps-60cps-SOLGAR
Fără categorie

Thermogenic Complex Veg.caps 60cps Solgar

THERMOGENIC COMPLEX Veg.caps 60cps SOLGAR
TVA 9%
O formula inovatoare pe baza de multi-nutrienti si extracte din plante ce contribuie la controlul greutatii si la arderea grasimilor. Contine de asemenea metionina, colina si inositol, ingrediente ce contribuie la imbunatatirea functiei ficatului, in timp ce ceaiul verde si ardeiul asista la arderea grasimilor. Cromul inclus in supliment contribuie la reglarea nivelurilor normale de zahar din sange iar piperul negru stimuleaza metabolismul, prin intermediul procesului de termogeneza din organism.

Mod de administrare

A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, doua (2) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului.

Continut (2capsule)

Extract din boabe de cafea verde (Svetol®) (Coffea canephora robusta Pierre) 400 mg, Colina (sub forma de bitartrat) 25 mg, L-metionina 50 mg,Extract din ceai verde 4:1 (Camellia sinensis) (echivalentul a 200 mg de frunze) 50 mg, Ardei (Capsicum annuum) 50 mg, Inositol 25 mg, Extract din piper negru (Bioperine®)(Piper nigrum) (fruct) 5 mg, Crom (sub forma de picolinat) (Chromax®) 150 µg 375%DZR UE*, agenti anti-aglomeranti (stearat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu), extract din fructe de piper-negru (Piper nigrum), picolinat de crom.*Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.