TENSIUNE-APICOLSCIENCE-dvr pharm
Fără categorie

Tensiune Apicolscience 200ml Dvr Pharm

TENSIUNE APICOLSCIENCE 200ml DVR PHARM
TVA 9%

Descriere

Hipertensiunea este o problemă de sănătate a cărei incidență a crescut în ultimii ani, în loc să scadă. Se estimează că unul din trei europeni suferă de hipertensiune, care apare tot mai des la persoanele tinere. Complicațiile hipertensiunii sunt grave, motiv pentru care este absolut necesar consultul și respectarea prescripțiilor medicului specialist.

În prezent, este cercetat intens potențialul plantelor medicinale în domeniul reglajului tensiunii arteriale, dar și al echilibrării emoționale. La rândul lor, produsele apicole prezintă interes pentru prevenirea unor complicații ale hipertensiunii cum ar fi infarctul sau accidentul vascular.

 

Ingrediente: Miere polifloră (bio): 87,6%; Lăptișor de matcă crud: 5%; Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, extract cu 97% oligofructoză: 2%; extracte hidrice 1:10 din: Lavandă (Lavandula angustifolia), flori: 1,7%; Brusture (Arctium loppa): 1,7%; Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene: 1,6%; Talpa-gâștei (Leonurus cardiaca), părți aeriene, extract hidroalcoolic 4:1, uscat: 0,2%; Brad-siberian (Abies sibirica), ulei esențial: 0,1%; Lavandă (Lavandula angustifolia), ulei esențial: 0,05%; Lemongrass (Cymbopogon flexuosus), ulei esențial: 0,05%.

Acțiuni fiziologice:

Cicoarea: Susține activitatea inimii; susține nivelul normal al glucozei sanguine. Contribuie la controlul greutății în adiție la regim de dietă.

Talpa-gâștei: Susține funcționarea normală a aparatului cardiovascular. Susține funcția normală a sistemului nervos; susține excitabilitatea fizică și senzorială normală. Ajută la păstrarea confortului înainte și în timpul ciclului menstrual.

Lavanda: Susține relaxarea, ajută la instalarea somnului, susține în caz de tensiune nervoasă, neliniște și iritabilitate.

Brusture: Susține apărarea naturală a organismului, susține rezistența organismului. Ajută la menținerea nivelului normal al glucozei în sânge.

 

Mod de utilizare: Câte 1-2 lingurițe, de 2 ori pe zi.

 

 

 

Precauții și contraindicații: Alergie la produsele apicole și la oricare dintre componentele produsului, intoleranță la fructoză.

Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului: Notificare nr.: AA12645/04.06.2019

Prezentare: recipient de sticlă de 200ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.