SURE-STEVIA-25mg-59.1ml-SECOM
Fără categorie

Sure Stevia 25mg 59.1ml Secom

SURE STEVIA 25mg 59.1ml SECOM
TVA 9%

Avantaje

contine extract din frunza de Stevie dulce, 50mg/5 picaturi

nu are aport caloric (planta non-calorica)

In urma studiilor s-a demonstrat ca Stevia rebaudiana este de zeci de ori mai dulce decat zaharul. Glicozidele derivate din steviol au fost adaugate de Uniunea Europeana pe lista de indulcitori autorizati.

reducerea riscului formarii si dezvoltarii cariilor dentare (reducerea dezvoltarii placii microbiene)

nu influenteaza greutatea corporala (este o planta non-calorica, adica numarul de calorii pe care organismul le consuma pentru a mesteca, digera, metaboliza si elimina acest produs este mai mare decat numarul de calorii aduse in organism prin consum)

poate fi consumata si de persoanele cu indice glicemic ridicat (acidul clorogenic continut reduce conversia glicogenului in glucoza si scade absorbtia intestinala a glucozei)

Compozitie (Per 5 picaturi)

Stevia (Stevia rebaudiana)
(extract din frunza, oferind steviozide)
50
mg

Administrare

5 picaturi/zi, in mancare sau bautura, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.A se agita flaconul inainte de utilizare.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.