SUPER-SLIM-30cps-NATURALIA-DIET
Fără categorie

Super Slim 30cps Naturalia Diet

SUPER SLIM 30cps NATURALIA DIET
TVA 9%
Super slim contine fructe care sunt recunoscute de sute de ani cu eficienta crescuta in procesul de scadere in greutate, cat si pentru infrumusetarea tenului; combinate cu plante cum ar si : anghinare de ierusalim, konjaku, cartof dulce etc.
Sunt benefice pentru mentinerea sanatatii organismului.
Prin intermediul stiintei moderne, s-au obtinut prin procese de purificare si concentrare, extracte concentrate de fructe din compozitia super slim care ajuta corpul uman la arderea grasimilor, scaderea apetitului alimentar (poftei de mancare), care simultan limiteaza formarea si acumularea de grasimi si colesterol.

Actiuni SUPER SLIM Extractul de Rodie – recunoscut ca fiind in puternic antioxidant, ajuta la intinerirea organismului, la infrumusetare corporala naturala, fiind in ingredient important al pastilelor de slabit Super Slim. Extractul din nuca koncing – cunoscut in intreaga lume ca „Bomba Incendiara de Grasime”, intensifica metabolismul grasimiilor, stimuleaza arderea si eliminarea lor. in combinatie cu gluco-mananii, favorizeaza scaderea in greutate si creste eficienta pastilelor de slabit SuperSlim.
Poate si de folos atat in metabolizarea depozitelor vechi de grasime, cat si pentru scaderea absorbtiei grasimilor din intestin, contribuind astfel la o scadere rapida in greutate.

ADMINISTRARE Super Slim:-1 singura pastila SUPER SLIM pe zi, dimineata, inainte sau dupa micul dejun. -este recomandat ca perioada de administrare a pastilelor SUPER SLIM sa nu depaseasca 3 luni.
Pentru a preveni reingrasarea, se recomanda scoaterea treptata a capsulelor SUPER SLIM din utilizare, dupa cum urmeaza: odata atinsa greutatea dorita, va urma o perioada de mentinere (ex. in prima saptamana se va lua o capsula la doua zile, dupa care o capsula la trei zile etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.