SUPER-RHODIOLA-500mg-30cps-SECOM
Fără categorie

Super Rhodiola 500mg 30cps Secom

SUPER RHODIOLA 500mg 30cps SECOM
TVA 9%

Avantaje

extract standardizat din radacina de Rhodiola rosea, 500mg/capsula
garantat 3% rozavine si 1% salidrozide

sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane
ajunge pana la 30 de zile de administrare

Rhodiola, numita si „radacina de aur” sau „radacina arctica”, este considerata o planta sacra. Dioscoride, medic, farmacolog si botanist grec o mentiona in Materia Medica, in anul 77 i.H., ca avand proprietati de stimulare a vigorii, longevitatii, potentei sexuale si a abilitatii cognitive. Planta creste in regiunile arctice ale Europei si Asiei. Primele studii stiintifice rusesti si scandinave, incepute in 1960, au confirmat proprietatile pentru care Rhodiola rosea este folosita de peste 2000 de ani.

cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres metabolic (fluctuatii ale glicemiei, colesterolului, tensiunii arteriale, reducerea masei musculare si osoase, scaderea imunitatii, disfunctii hormonale)
:
» modularea nivelului cortizolului prin imbunatatirea functiei corticosuprarenalei fara feedback negativ pe axa hipotalamus – hipofiza – suprarenale – tiroida – gonade

cresterea capacitatii de adaptare a organismului la stres psihic (capacitate scazuta de concentrare si memorare, tulburarii emotionale)
:
» imbunatatirea functiilor sistemului nervos
» mentinerea nivelului serotoninei si dopaminei:
▪ reducerea actiunii enzimelor monoaminoxidaza si catecol-O-metiltransferaza (care degradeaza acesti neurotransmitatori)

▪ cresterea permeabilitatii barierei hematoencefalice pentru precursorii serotoninei (triptofan si 5-hidroxitriptofan)
si ai dopaminei (tirozina)

» stimularea metabolismului energetic celular: cresterea productiei de adenozin trifosfat (ATP – nucleotide mitocondriale care stocheaza si transporta energia in celule)
si de creatin fosfat (CP)
necesara resintezei de ATP
» cresterea capacitatii de utilizare a oxigenului celular

Compozitie (Per 1 capsula)

Rhodiola
500
mg

(Rhodiola rosea)
(extract standardizat din radacina, garantat 15mg [3%] rozavine si 5mg [1%] salidrozide)

Administrare

1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.