SIROP-COUGHEND-CU-ZAHAR-100ml-STAR-INTERNATIONAL
Sirop

Sirop Coughend Cu Zahar 100ml Star International

SIROP COUGHEND CU ZAHAR 100ml STAR INTERNATIONAL
TVA 9%
Suplimentul alimentar COUGHEND sirop este in produs natural ayurvedic care sustine sanatatea cailor respiratorii superioare si inferioare, fiind adjuvant in toate tipurile de tuse (uscata, productiva, convulsiva).

Substantele bioactive aflate in continutul suplimentului alimentar COUGHEND sirop ajuta la reducerea secretiilor mucoase, determinand fluidificarea si expectoratia lor, reduce uscaciunea si iritarea de la nivelul gatului si bronhiilor. Proprietatile bioactive ale plantelor din continutul sau confera proprietati expectorante si mucolitice, antialergice, antimicrobiene si imunostimulatoare ce ajuta la decongestionarea cailor respiratorii, facilitand normalizarea respiratiei.

Ajuta la ameliorarea bronsitelor acute si cronice, cat si in terapia problemelor respiratorii recurente, efectul sau fiind stabil in timp. Poate si folosit si preventiv pe intreaga durata a anotimpului rece, pentru a ajuta organismul impotriva atacurilor de raceala si gripa, pentru a mentine tonusul corespunzator al acestuia.

Contribuie la:
– la mentinerea starii de sanatate a aparatului respirator
– la diminuarea efectelor tutusor formelor de tuse
– la reducerea secretiilor mucoase, a uscaciunii si iritatiei de la nivelul gatului si bronhiilor
– la facilitarea procesului respiratiei
– complementar in terapia astmului bronsic
– la mentinerea tonusului general al organismului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.