SIROP-BIOSEPT(indulcit-cu-fructoza)-MAMI&BEBE-100ml-FARES
Sirop

Sirop Biosept(indulcit Cu Fructoza) Mami&bebe 100ml Fares

SIROP BIOSEPT(indulcit Cu Fructoza) MAMI&BEBE 100ml FARES
TVA 9%

Beneficii

 
susţine eliminarea microorganismelor po-tenţial patogene din organism, reducând disconfortul creat de prezenţa acestora contribuie la menţinerea imunităţii naturale a organismului contribuie la reducerea iritaţiilor mucoaselor tractului respirator ajută la fluidizarea, colectarea şi eliminarea secreţiei bronşice susţine reglarea temperaturii corpului.

Mod de administrare

Sugari şi copii mici 1 lună – 3 ani: câte 0,5 ml/kg corp de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă, conform tabelului de mai jos. 

Greutate Vârstă Doză administrare

4-5 kg 1-2 luni 2ml
6-8 kg 3-6 luni 3-4 ml
9-10 kg 7-12 luni 4,5 – 5 ml
11-15 kg 1-3 ani 5 – 7,5 ml
Durata unei cure obişnuite este de 5-15 zile.

ASOCIERI

Acest sirop se poate asocia cu ceai de soc sau măceşe. 

INGREDIENTE:

Sirop de fructoză 79%, extracte apoase de plante: lichen de piatră (Lichen Islandicus), frunze de măslin (Oleae folium), turmeric (Curcumae longae rhizoma), trifoişte de baltă (Menyanthidis folium) – min. 20%, în proporţie variabilă; antioxidant: vitamina C 1%; conservant: sorbat de potasiu.Lichenul de piatră, datorită cantităţii mari de mucilagii din compoziţie care formează pe suprafaţa mucoaselor un strat protector și a acidului usnic, este foarte util pentru a calma iritaţiile membranelor mucoase ale tractului respirator ajutând la înlăturarea disconfortului de la nivelul acestora.Frunzele de măslin sunt confirmate ştiinţific prin numeroase studii ca având efect de reducere a numărului micro-organismelor potenţial patogene. S-a evidenţiat eficienţa lor asupra germenilor care invadează frecvent tractul digestiv, respirator sau urinar, datorită oleuro-peinelor care au capacitatea de a pătrunde prin învelişul lipoproteic al acestora. Frunzele de măslin cresc imunitatea prin stimularea directă a producţiei de fagocite.Turmericul, cunoscut ca un condiment şi colorant oriental, susţine eficient reducerea iritaţiilor de la nivelul mucoaselor respiratorii şi contribuie la eliminarea microorganismelor potenţial patogene din organism.Trifoiştea de baltă, datorită acidului cafeic, acidului clorogenic şi flavonoidelor din compoziţie, contribuie la reducerea iritaţiilor şi a temperaturii corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.