SALVIGOL-SPRAY-30ml-ABOCA
Fără categorie

Salvigol Spray 30ml Aboca

SALVIGOL SPRAY 30ml ABOCA
TVA 19%
Compozitie:Extract hidroalcoolic din smirna, extract liofilizat multifractionat din frunze de Salvia officinalis (Salvigol 2-LMF), gel deshidratat din frunze de aloe vera, glicorol, guma xanthan, uleiuri esentiale de Menta piperita si scortisoara.

Indicatii

Protejeaza gatul, calmeaza durerea. Cu Salvidol 2-LMF extract liofilizat multifractionat din frunze de Salvie.Salvigol spray este un adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului, avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice, precum dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere.Datorita actiunii sale, Salvigol spray calmeaza durerea de gat, un simptom al gatului iritat, asociat intotdeauna faringitelor si amigdalitelor, fiind de asemenea recomandat persoanelor expuse actiunii agentilor externi agresivi precum frig, fum de tigara, noxe, formand o pelicula protectoare care limiteaza contactul intre mucoasa oro-faringiana si agentii externi.Salvigol spray este un produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula sa 100% naturala.

Mod de administrare

A se agita inainte de utilizare.Pulverizatorul special permite dozarea si directionarea produsului spre o anumita zona. Se recomanda 4 pulverizari la fiecare aplicare.Tratamentul se poate repeta de cel mult 4 ori pe zi.Rezistenta la saliva la locul aplicarii este de aproximativ 30 de minute, iar produsul prezinta avantajul ca se aplica usor.
Dupa administrare este indicat sa nu consumati alimente, bauturi sau guma de mestecat timp de cel putin 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.