RETETA-TATOIU-400gr-PRISACA-TRANSILVANIA
Fără categorie

Reteta Tatoiu 400gr Prisaca Transilvania

RETETA TATOIU 400gr PRISACA TRANSILVANIA
TVA 9%
Deși acest produs este de o calitate excepțională, nu vindecă cancerul. Este conceput pentru a vă ajuta organismul să lupte cu boala, pentru a vă întări imunitatea. Produsul nostru este pus pe piața cu acordul doamnei Monica Tatoiu.
Cumpărându-l faceți o donație programelor de lectură ale fundației ”Noi citim” conduse de domnia sa. Imunostimulator și energizant Conține: miere, laptișor de matcă, polen, propolis (extras în apa nu în alcool).
Descriere: Produsul nu conține alcool!
Concepută pentru întărirea sitemului imunitar, revitalizarea și energizarea organismului, Rețeta Tatoiueste cel mai complex produs al nostru. Datorită faptului că în compoziția sa se utilizează extras de propolis în apa (nu în alcool etilic), proprietățile laptișorului de matcă sunt perfect conservate. Poate fi consumat și de către persoanele cu interdicție la consum de alcool (afecțiuni hepatice, ciroza etc…)
Recomandări: Intărirera sistemului imunitar, cură de detoxifiere, perioade de convalescența, energie scăzută, astenii, efort fizic și mental, deficiențe de creștere/dezvoltare, etc…

Mod de administrare/doze

Adulți : 1 lingură/zi, administrat dimineața pe stomacul gol. Copii: 1 linguriță/zi, administrat dimineața pe stomacul gol. (a nu se consuma alimente și bauturi timp de 30 minute după administrare)
Precauții: Produsul nu înlocuiește tratamentul prescris de medicul dumneavoastră. Acest produs nu trateaza cancerul ci ÎNTAREȘTE ORGANISMUL să LUPTE CU BOALA ! În cazul unor afecțiuni oncologice (tumori, cancer), asigurați-va ca nu primiți interdicția de a consuma produse apicole.
Nu se administrează (intern) copiilor cu vârsta sub 1 an. Nu se administrează persoanelor alergice la produsele apicole. Nu se administrează femeilor gravide sau care alăptează. Nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Nu se administrează diabeticilor.
Detalii: Gust placut, dulce, de miere. A se păstra la frigider în ambalajul închis.
Recomandat a se utiliza o lingură de plastic sau lemn pentru a evita oxidarea laptișorului de matcă. Extrasul de propolis are la baza un brevet de invenție premiat cu Medalia de aur la Salonul de Invenții de la Varșovia 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.