reduct-plus-vitacare-90_vita care
Fără categorie

Reduct Plus 90cps Vita Care

REDUCT PLUS 90cps VITA CARE
TVA 9%

REDUCT PLUS 30cps VITA CARE
TVA 9%

Beneficii:

Poate imbunatati functia aparatului genito-urinar prin inlaturarea tulburarilor de mictiune, ajuta la reducerea procesele inflamatorii locale influenteaza pozitiv metabolismul hormonilor sexuali masculini (testosteron) si implicit dinamica sexuala, recomandat ca adjuvant in hipertrofia prostatica benigna, prezinta rezultate favorabile in fazele incipiente ale cancerului de prostate.

ReductPlus poate imbunatati functia aparatului genito-urinar prin inlaturarea tulburarilor de mictiune, ajuta la reducerea procesele inflamatorii locale, iar datorita efectelor sinergice ale extractelor din Pygeum africanum, Palmier pitic, dovleac, influenteaza pozitiv metabolismul hormonilor sexuali masculini (testosteron) si implicit dinamica sexuala.

Efecte:

Asocierea sterolilor continuti in extractele vegetale cu zincul si vitamina E pot asigura o functionare optima a prostatei, prin scaderea concentratiei de dihidrotestosteron DHT. Inhiba multiplicarea celulara si are ca rezultat scaderea volumului prostatic si simptomatologiei asociate. Sterolii si triterpenele continute in Pygeum Africanum pot avea actiune antiinflamatoare; de asemenea, aceasta planta este un excelent antibiotic natural. Extractul din Pygeum Africanum este un tonifiant al glandelor masculine. Palmierul pitic (Serenoa repens) este o sursa naturala de fitosteroli cu efecte benefice asupra functiilor prostatei. Poate reduce inflamatia, durerea si volumul rezidual.

Extractul din seminte de dovleac este binecunoscut pentru imbunatatirea fluxului urinar. Vitamina E reprezinta un complex de antioxidanti care anihileaza radicalii liberi la nivelul prostatei. Tonifica prostata. Zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor. Participa la secretia hormonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic si in prevenirea hipertrofiei de prostata. Zincul impreuna cu magneziul si vitamina E au un puternic efect antioxidant si de indepartare a radicalilor liberi, avand un important rol in prevenirea cancerului de prostata. ReductPlus este recomandat ca adjuvant in hipertrofia prostatica benigna, pentru reducerea manifestarilor functionale neplacute ale adenomului de prostata (poliurie, disurie), prostatite bacteriene si nebacteriene. Poate prezenta rezultate favorabile in fazele incipiente ale cancerului de prostata.

Mod de administrare:

1 capsula pe zi,la pranz sau seara, dupa mese.

Precauții:

Nu se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

Compoziție:

Extract de scoarta de Pygeum africanum 100 mg; Extract de seminte de Palmier- pitic (Serenoa repens) 50 mg; Extract din seminte de Dovleac (Cucurbita pepo) 50 mg;Magneziu 15 mg; DL- alfa- tocoferil- acetat 50%vitamina E= 15 mg;Zinc 10 mg. Excipienti: dextrina, stearat de magneziu, gelatina.

Mod de prezentare:

30 capsule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.