RECALCIN-30cps-ROTTA-NATURA
Fără categorie

Recalcin 30cps Rotta Natura

RECALCIN 30cps ROTTA NATURA
TVA 9%
Recalcin este un preparat natural de ultimă generație care se bazează pe acțiunea sinergică, recunoscută a trei bioingrediente de origine vegetală, esențiale pentru sănătatea sistemului osos: Calciul, Vitamina D2 și Vitamina K2. Ingredientul cheie, Vitamina K2 reduce fenomenul cunoscut sub numele de ”paradoxul calciului” (depunerea acestuia pe artere, în loc de fixarea sa în oase) și activează în schimb legarea calciului de matricea osoasă. Vitamina K2, de origine vegetală, împreună cu Vitamina D2 din drojdia de bere inactivată, asigură utilizarea eficientă a calciului marin, provenit dintr-o specie de alge roșiatice. Recalcin este indicat persoanelor cu osteoporoză și femelilor aflate la menopauză, întrucât acestea prezintă o lipsă de calciu și o utilizare ineficientă a acestuia de către organism. 3 avantaje esenţiale ale produsului: 100% natural: cantitate mare de substanţă la un preţ accesibil Fără efecte secundare şi fără contraindicaţii Dovedit ştiinţific: toţi compuşii şi-au demonstrat eficienţa în menţinerea sănătăţii sistemului osos
Compoziție Substanţă bioactivă Cantitate / 2 cps.: Calciu natural 480 mg. (60% VNR*) Vitamina D2 naturală 5 μg (100% VNR*) Vitamina K2 naturală 75 μg (100% VNR*) *VNR (Valori Nutritionale de Referinta conform Regulamentului 1169/2011)

Indicații

persoanelor cu osteoporoză femeilor la menopauză pentru a împiedica pierderile de calciu din masa osoasă persoanelor cu deficit de calciu sau o absorbție deficitară a acestuia ATENŢIONĂRI: Produsul este contraindicat persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Mod de administrare

1-2 capsule pe zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.