PURE-DHA-90cps-SECOM
Fără categorie

Pure Dha 90cps Secom

PURE DHA 90cps SECOM
TVA 9%

Avantaje

capsule moi, cu gust placut de fructe, replicand raportul fractiilor DHA:EPA regasit in natura de acizi grasi Omega-3 de 3:2

nu contine: gluten (Certificare NSF-Gluten Free)
, cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome, indulcitori artificiali, zahar adaugat, organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO)

DHA (acid docosahexaenoic)
este un acid gras nesaturat important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti. DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. Concentratii mari de DHA se gasesc la nivelul membranei celulare a creierului si a retinei. Acumularea DHA la nivelul retinei poate fi completa inca de la nastere, in timp ce, la nivelul creierului, se acumuleaza continuu in primii doi ani de viata. Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi prin aport extern.

mentinerea functiei normale a creierului

mentinerea vederii normale

functia normala a inimii

functionarea normala a sistemului imunitar

mentinerea sanatatii sistemului osos, a dintilor si functionarea normala a sistemului muscular

absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului, mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange

mentinerea functiei normale a sistemului muscular

Compozitie (Per 3 capsule)

Ulei purificat din ficat de cod arctic furnizand

Acizi grasi Omega-3
180
mg

DHA
90
mg

(acid docosahexaenoic)

EPA
60
mg

(acid eicosapentaenoic)

Alti acizi grasi Omega-3
30
mg

Administrare

Copii 6-12 luni: 1-3 capsule/zi (se desface capsula), copii 1-3 ani: 3-6 capsule/zi, copii de peste 4 ani: 6-9 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se pastra la frigider dupa desigilare.Dupa desigilare, produsul poate fi utilizat in maximum 3 luni.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele cu alergie la peste sau la oricare dintre celelalte componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.