PULBERE-DIN-OVAZ-VERDE-DEEP-GREEN-150g-(30dz-x-5g)-MM-CERASUS
Fără categorie

Pulbere Din Ovaz Verde Deep Green 150g (30dz X 5g) Mm Cerasus

PULBERE DIN OVAZ VERDE DEEP GREEN 150g (30dz X 5g) MM CERASUS
TVA 9%
Boala secolului – stresul Stresul sau oboseala cronica sunt afectiuni de care ne-am lovit cu totii macar o data in viata. Cel mai simplu mod de a trece peste aceste afectiuni este sa te asiguri ca organismul tau este suficient de puternic sa faca fata acestor provocari.Studiile recente au corelat aparitia cat si intretinerea unei stari de boala la valori scazute ale pH-ului organismului uman. Cu cat pH-ul este mai alcalin cu atat mai mult cresc sansele de vindecare. Alimentatia este unul dintre cei mai importanti factori ce impacteaza alcalinitatea unui organism. Clorofila, mineralele, vitaminele, bioflavonoidele de provenienta vegetala sunt componente alimentare care cresc pH-ul organismului, fiind clar indicate persoanelor care isi doresc mentinerea unei stari bune de sanatate. Suplimentarea dietei cu vitamine, minerale, oligoelemente si clorofila te va ajuta sa abordezi mai calm incercarile zilnice. Ovazul este recunoscut pentru beneficiile sale antistres. Remediile fabricate din ovaz au fost utilizate in mod traditional ca tonic nervos fiind oferit persoanelor pentru tratarea problemelor care implica depresia sau epuizarea nervoasa. Acesta este un remediu potrivit atunci cand ne revenim din efectul tranchilizantelor si al medicamentelor antidepresive.

Oferit celor care sufera de insomnie ovazul imbunatateste calitatea somnului deoarece induce un somn odihnitor. este un supliment nutritiv 100% natural si se recomanda persoanelor care sufera de:
nervozitate
atacuri de panica
stari de melancolie, depresie tulburari de concentrare
tulburari de somn
slabiciune
probleme gastrice si intestinale
inapetenta
probleme circulatorii
reumatism, guta
probleme menstruale

Mod de administrare

Continutul unui pliculet de pulbere de ovaz trebuie dizolvat intr-un pahar de apa plata sau suc natural de fructe sau legume (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu aproximativ 30 minute inainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2-3 cure pe an, cu o luna pauza.
Se poate administra in paralel si cu tratamentele conventionale, alopate.

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Pulberea din ovaz verde Deep Green Puterea Naturii este un suppliment alimentar care foloseste materii prime obtinute in ferme avizate ecologic. Pulberea din ovaz verde Deep Green Puterea Naturii este notificata la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului cu numarul 8637/2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.