PULBERE-DIN-GRAU-VERDE-DEEP-GREEN-150g-(30dz-x-5g)-MM-CERASUS
Fără categorie

Pulbere Din Grau Verde Deep Green 150g (30dz X 5g) Mm Cerasus

PULBERE DIN GRAU VERDE DEEP GREEN 150g (30dz X 5g) MM CERASUS
TVA 9%
Pulberea bio din grau verde este cunoscuta si sub denumirea de multivitamina a naturii. Pulbere bio din Grau Verde Deep Green contine in cantitati mari vitamine naturale, minerale, oligoelemente si enzime de care corpul nostru are nevoie. Are continut ridicat de calciu, magneziu si caliu. Este o sursa perfecta de proteine deoarece contine 17 feluri de aminoacizi, adica toti aminoacizii esentiali in proportiile optime. Este usor asimilata de catre organismul nostru deoarece digerarea nu necesita multa energie. Deci poate fi consumata si de catre cei cu o digestie mai proasta. Pulberea din grau verde se recomanda pentru: Detoxifiere,deoarece efectul consumului de pulbere conduce in fiecare caz la echilibrarea organismului. Stimularea imunitatii,deoarece multitudinea enzimelor care se regasesc in pulberea din grau verde dirijeaza si supravegheaza milioanele de reactii biochimice care se produc in organism.

Incetinirea procesele de imbatranire celulara
Revitalizarea organismului
Reglarea proceselor digestive
Sustinerea nutritionala a sportivilor de performanta
Sustinerea nutritionala a pacientului seropozitiv HIV sau cu SIDA si a celui cu leuconevraxie (scleroza multipla/in placi)
Profilaxia cancerelor in general si a celui de parenchim pulmonar in special, prin diminuarea fibrozei pulmonare a fumatorilor si a celor care au suferi de TBC Afectiuni de mai mica gravitate precum: acneea, eczemele, tendinta la infectii recidivante, tulburarile de oxigenare cerebrala sau a altor tesuturi, afectinile hepatice, metabolice.

Mod de administrare

Continutul unui pliculet de pulbere trebuie dizolvat intr-un pahar de apa plata sau suc natural de fructe sau legume (aproximativ 50 ml) la temperatura camerei, de 3 ori pe zi, cu aproximativ 30 minute inainte de mesele principale, timp de 2-3 luni. Se pot face 2-3 cure pe an, cu o luna pauza.
Se poate administra in paralel si cu tratamentele conventionale, alopate. Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. Pulberea din grau verde Deep Green Puterea Naturii este un suppliment alimentar care foloseste materii prime obtinute in ferme avizate ecologic. Pulberea din grau verde Deep Green Puterea Naturii este notificata la Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului cu numarul 8635/2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.