PROSTADEN-30-cps-ROTTA-NATURA
Fără categorie

Prostaden 30 Cps Rotta Natura

PROSTADEN 30 Cps ROTTA NATURA
TVA 9%
Prostaden este un produs complex ce crește calitatea vieții în cazul persoanelor cu probleme la prostată. Conține în cantități mari unele dintre cele mai puternice și indicate extracte naturale pentru sănătatea prostatei: Palmier-pitic, semințe de Dovleac, fructe de Tomate, Urzică, la care a fost adăugat și Zincul. Cele 4 extracte din compoziția produsului au fost alese ca urmare a efectelor demonstrate științific asupra cauzelor și manifestărilor creșterii în volum a prostatei.

Ingrediente

Extract din fructe de Palmier-pitic (Serenoa repens) cu minim 25% acizi grași 350 mg., Extract 4:1 din semințe de Dovleac 100 mg., Extract din fructe de Tomate cu minim 5% Licopen 100 mg., Extract 4:1 din rădăcini de Urzică 60 mg., Gluconat de Zinc (cu 13,56% Zinc) 36,88 mg.

Indicații

persoanelor cu afecțiuni ale prostatei pentru cei care au incidente cu afecțiuni ale prostatei în familie pentru menținerea normală a frecvenței urinărilor pentru optimizarea funcției sexuale bărbăților de peste 40 de ani pentru preîntămpinarea afecțiunilor de prostată ATENŢIONĂRI: Persoanele care administrează warfarina sau tratament hormonal vor administra produsul doar la recomandarea medicului.

Mod de administrare

1-2 capsule/zi înainte de masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.