PROPOLGEMMA-SPRAY-GAT-PT.ADULTI-CU-ALCOOL-300ml-ABOCA
Gat

Propolgemma Spray Gat Pt.adulti Cu Alcool 300ml Aboca

PROPOLGEMMA SPRAY GAT PT.ADULTI CU ALCOOL 300ml ABOCA
TVA 19%
Spray de gat cu alcool pentru adulți Propolgemma Forte

Protejand mucoasă, calmează iritația și reduce durerea de gat și din cavitatea bucală

Proprietăți:

– este indicat in tratamentul durerii de gat și al afecțiunilor cavității bucale (cum sunt stomatitele, aftele și gingivitele) asociate cu senzații de arsură, durere și sensibilitate la deglutiție; – poate fi utilizat și in cazul unor mici leziuni la nivelul gurii, cauzate, de exemplu, de tratamente dentare sau de folosirea unor aparate ortodontice sau proteze dentare;

– produsul poate fi folosit și ca protecție preventivă in toate cazurile in care au existat expuneri la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog);

– se recomandă utilizarea produsului incepand cu varsta de 12 ani.

Ingrediente

Substanțe funcționale: Propolgemma complex molecular din rășini, polizaharide și lignine (obținut din muguri de plop negru, Popolus nigra L.) in extract hidroalcoolic multifracționat, titrat in Flavonoide totale ≥ 2 mg/ml și Polizaharide (cu greutate moleculară mai mare de 20.000 Da) ≥ 0,53 mg/ml.

De asemenea, conține: Glicerina vegetală, apă, aromă naturală de citrice, ulei esențial de portocal, ulei esențial de lămai.

Procesul de producție utilizat asigură absența polenului derivat din muguri de plop.

Mod de administrare

Agitați flaconul inainte de utilizare. Cutia conține pulverizatorul in plic sigilat. La prima utilizare, indepărtați dopul din aluminiu de pe flacon și introduceți pulverizatorul. Prin aplicatorul prevăzut, se recomandă administrarea a 4 pulverizări in orofaringe de pană la 4 ori pe zi. In cazul unor afecțiuni localizate, aplicați direct pe partea afectată. Eventuala prezentă a unor mici depuneri se datorează concentrației inalte de extracte și nu afectează calitatea produsului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.