POLEN-CRUD-DE-PADUCEL-250gr-API-VITALIS
Apicole

Polen Crud De Paducel 250gr Api Vitalis

POLEN CRUD DE PADUCEL 250gr API VITALIS
TVA 9%
Protectorul inimii tale
Planta denumita „paducel” este folosita inca din vechime pentru a regla bataile inimii, pentru a trata hipertensiunea si angina pectorală sau pentru a reda elasticitatea vaselor sanguine.Așadar, păducelul este binecunoscut pentru proprietățile sale terapeutice deosebite în combaterea afecțiunilor cardiovasculare.

Intrucat pastreaza principiile de baza ale plantei din care provine, Polenul Crud de Paducel prezinta o actiune benefica asupra aparatului cardiovascular. Reduce depunerile de grasime de pe peretii arterelor sau din alte tesuturi, ajutand astfel la scaderea nivelului de colesterol.Datorita acestor efecte, Polenul Crud de Paducel contribuie la reducerea tensiunii arteriale si este un bun aliat in curele de slabire. Are o actiune calmanta si tonifianta asupra sistemului nervos, inlaturand insomniile, anxietatea, starile de iritabilitate sau depresie.

Polenul Crud este un aliment VIU, care are in plus fata de polenul uscat lactofermenti ce ajuta la regenerarea florei intestinale, enzime, bacterii benefice si antioxidanti.

UIMITOR! Polenul Crud se pastreaza la congelator, dar NU ingheata, datorita conținutului scazut de apa (aproximativ 8-10%), lucru care permite consumarea imediata dupa ce a fost scos din congelator.

Acest produs al stupului este pastrat în forma sa naturala, CRUDA, pura și neprelucrata, pentru a garanta eficienta terapeutica maxima!

Varianta ecologica va asigura in plus, printr-un certificat, ca este un produs fara reziduuri, datorita substantelor naturale folosite in tratamentele stupului.

Prezentare: 250 g

Producator: Apivitalis Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.