PACHET---OMEGA-3*6*9-90-cps-+-COENZIMA-Q10-15mg-30cps(gratis)-ROTTA-NATURA
Omega

Pachet – Omega 3x6x9 90 Cps + Coenzima Q10 15mg 30cps(gratis) Rotta Natura

PACHET – OMEGA 3x6x9 90 Cps + COENZIMA Q10 15mg 30cps(gratis) ROTTA NATURA
TVA 9%
Pachetul promotional consta intr-un flacon de 90 de capsule de Omega 3-6-9 si unul de 30 de capsule de Coenzima Q10 15 mg., unde cel de 30 de capsule este gratuit.  Acizii grasi nesaturati, Omega 3, 6 si 9 sunt prezenti in produsul Rotta Natura in cea mai buna forma, obţinuţi din mai multe surse, în doze egale. Fiecare din cele trei surse (peştele, seminţele de in, seminţele de Limba-mielului) este considerata ca fiind valoroasa pentru acizii grasi nesaturati pe care ii contine.  Echilibrul bine stabilit între Omega 3, Omega 6 si Omega 9 asigura eficienta maxima produsului. Coenzima Q10 este esentiala pentru producerea de energie in organism, fiind o sursa de energie pura.Desi organismul uman o poate produce, incepand cu varsta de 30 de ani intensitatea biosintezei acesteia scade. CoQ10 se gaseste in toate celulele organismului dar in special in inima, creier si ficat.  Produsele Omega 3-6-9 şi Coenzima Q10 au primit medalia „Best Buy Awards”* care atestă faptul că acestea au fost desemnate de către consumatorii români ca fiind numarul 1 în categoria suplimentelor pentru sănătatea inimii şi a vaselor de sânge, prin cel mai bun raport calitate-preţ. *conform studiului independent al companiei eleveţiene Icertias, 2017- 2018.

Ingrediente

Omega 3-6-9: Ulei de peste 18/12:  400mg./cps. Ulei din semințe de In (Linum usitatissimum) : 400 mg./cps. Ulei din semințe de Limba -mielului (Borago officinalis) cu 20% GLA/ acid gamma-linolenic : 400 mg./cps.  Coenzima Q10: BT Coenzime Q 10 (cu minim 98% Coenzima Q10) 15,3 mg.  

Mod de administrare

3 capsule pe zi, înainte de mese.
ATENŢIONĂRI: A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor cu vârsta sub 12 ani. Nu se recomandă persoanelor care au dificultăți la înghițire, precum și celor alergice la pește. Femeile gravide, cele care alaptează, precum și persoanele diabetice sau care suferă de tulburări de coagulare a sângelui pot utiliza produsul Omega 3-6-9 numai cu acordul medicului. Contraindicat persoanelor cu ileus intestinal, abdomen acut sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Persoanele aflate sub tratament chimioterapic (poate reduce efectul acestuia) sau carora li se administreaza medicație pentru reducerea tensiunii arteriale (CoQ10 poate mari efectele tratamentului) pot utiliza produsul CoQ10  doar la recomandarea medicului. A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25⁰C, în ambalajul original.  

Indicații

Omega 3-6-9: persoanelor cu valori crescute ale colesterolului in hipertensiunea arteriala femeilor insarcinate pentru sustinerea unei dezvoltari normale a creierului la fat pentru suportul sistemului nervos central Coenzima Q10: in afectiuni cardiace persoanelor cu varsta inaintata in perioade solicitante fizic sportivilor, pentru cresterea performantelor pentru obtinerea unui nivel crescut de energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.