PACHET---EVENING-PRIMROSE-+-VIT.-E-90cps-+-30cps-(gratuit)-ROTTA-NATURA
Fără categorie

Pachet – Evening Primrose + Vit. E 90cps + 30cps (gratuit) Rotta Natura

PACHET – EVENING PRIMROSE + VIT. E 90cps + 30cps (gratuit) ROTTA NATURA
TVA 9%
Pachetul promotional constă într-un flacon de 90 de capsule și unul de 30 de capsule, unde cel de 30 de capsule este gratuit. Uleiul de Evening Primrose este o importantă sursă de acizi grași nesaturați (linoleic și gama-linoleic), având efecte deosebite în reglarea sistemului hormonal feminin. Este util ca adjuvant în remediile pentru diminuarea dezechilibrelor hormonale indiferent de vârstă. De asemenea, susține stimularea arderii grasimilor, ajutând astfel în curele de slăbire. Vitamina E este un puternic antioxidant și intervine în buna funcționare a aparatului genital feminin. Aceasta este considerată vitamina fertilității. Are efecte benefice în îmbunătățire a calității părului și unghiilor, dar și a activității sistemului nervos.

Ingrediente

Ulei din semințe de Luminița nopții cu minim 10% GLA/ acid gammalinolenic 500 mg., Vit. E 10 mg. (eq. 83% din VNR*). *VNR (Valori Nutritionale de Referinta conform Regulamentului 1169/2011)

Indicații

în dereglări menstruale pentru stimularea fertilității feminine în amenoreea cauzată de dietă deficitară sau sportul în exces pentru stimularea imunității organismului pentru limitarea producerii de colesterol ”rău” împiedică îmbătrânirea prematură protejează organismul împotriva toxinelor din mediul înconjurător menține sănătatea și elasticitatea pielii

Mod de administrare

1-3 cps./ zi, cu 20-30 minute inainte de masa, timp de 3 luni ATENŢIONĂRI: Contraindicat persoanelor cu afecțiuni neurologice și psihice grave(epilepsie, schizofrenie, manii) precum și acelora cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Poate interacționa cu produse anticoagulante și psihotrope la administrarea concomitentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.