OTET-MERE-CU-CATINA-250ml-BIO-NERA-PLANT
Otet

Otet Mere Cu Catina 250ml Bio Nera Plant

OTET MERE CU CATINA 250ml BIO NERA PLANT
TVA 9%
Produs natural obținut din pulpă de cătină (Hippophaë rhamnoides) și Oțet Nera Plant de mere și miere. Antioxidant Energizant Vitaminizant Imunostimulator Reduce pofta de mâncare Depurativ Hepatoprotector Calmant şi relaxant

Recomandări

Anemie Convalescenţă Imunitate scăzută Afecţiuni hepatice, gastrointestinale, renale Reumatism Supraponderabilitate Stări de nelinişte, depresie  

Administrare

Intern: Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale. Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi. Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi. Cura durează 3-4 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile. Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale. Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului. În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului. Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml

Compoziție

27% mere mature sănătoase (Malus domestica); 10% fructe de Cătină (Hippophaë rhamnoides); 0,5% drojdie de bere; în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr brun invertit.

Proprietați

Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase. Fructele de Cătină au o concentraţie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decât o au citricele. De asemenea, conţin în cantităţi mari vitamina A şi vitamina E, beta-caroten, iar în doze variabile vitaminele complexului B, vitamina K, F, PP. Datorită conținutului bogat în vitamine, sunt bune energizante, mărind rezistenţa organismului în faţa bolilor și jucând un rol însemnat în reglarea proceselor din organism. Se recomandă o cură cu fructe de cătină, anual, pentru a oferi organismului necesarul de vitamine şi oligoelemente. Sunt renumite pentru efectele de regenerare şi reglare imunitară care le recomandă ca adjuvante într-o gamă largă de tulburări: de la infecţii repetate la alergii, de la îmbătrânire prematură la boala canceroasă. Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia. Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural. Zahărul brun invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.