OSTEOBORON
Fără categorie

Osteoboron 60cps Hypericum

OSTEOBORON 60cps HYPERICUM
TVA 9%

Suplimentul alimentar Osteoboron este un produs atent formulat pentru formarea, remineralizarea și protejarea sistemului osos. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu lipsa expunerii la lumina naturală, un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot crește statusul inflamator din organism. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, inclusiv a sistemului osos. De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți mineralizante (fructoboratul de calciu, citratul de calciu, citratul de magneziu), antiinflamatoare (omega 3) și imunostimulatoare (vitamina D3) sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate. Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă.

Pentru realizarea suplimentului, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum extractul bogat în omega 3 din alge nemodificate genetic (Schizochytrium spp. – DHA), citratul de calciu, citratul de magneziu, fructoboratul de calciu și vitamina D3 (colecalciferol). Aceste ingrediente naturale au o matrice informațională apropiată de forma sa naturală. Acest lucru le permite substanțelor active să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. De asemenea, beneficiază și de o biodisponibilitate sporită. Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active, fiind totodată ușor de utilizat.

În concluzie, prin sinergia formelor ușor-asimilabile de calciu și magneziu cu vitamina D3, produsul Osteoboron contribuie la menținerea sănătății sistemelor osos, imunitar și muscular prin susținerea metabolismului calciului, magneziului și fosforului, mineralizarea și vitaminizarea organismului și asistarea proceselor de diviziune celulară. În plus, introducerea fructoboratului de calciu și a acizilor grași omega 3 din alge în rândul ingredientelor, conferă produsului de față proprietăți antiinflamatoare. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: mineralizantă, osteoconstructoare, osteoregeneratoare, neuroprotectoare, antiinflamatoare, imunomodulatoare și vitaminizantă.

Prezentarea compușilor activi

Fructoboratul de Calciu (Ca[(C6H10O6)2B]2•4H2O) este un complex organic de calciu, fructoză și bor ce se regăsește în mod natural în fructe și legume proaspete, dar și în nuci și ierburi aromatice. Acesta este considerat una dintre cele mai biodisponibile surse de bor și calciu, fiind mai sigur și ușor de asimilat decât alte forme de bor (acid boric/borax/borat de sodiu). De fapt, fructoboratul de calciu este singura formă alimentară a borului considerată sigură, stabilă, non-toxică și deosebit de activă biologic. Borul joacă un rol important în organismul uman, făcând parte din structura unor metalo-enzime, dar și datorită rolului de catalizator în reacții biologice specifice.

Mod de utilizare

Adulți: 3 capsule pe zi, câte 1 capsulă după mesele principale, timp de 2 luni. Se recomandă o pauză de 30 de zile și cura se poate relua.

Contraindicații

Nu se utilizează de către persoanelor alergice la soia sau lapte și la derivatele acestora, sau celor cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții

  • Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;
  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;
  • Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.