NEURO-PROTECT-120cps-FARMA-CLASS
Fără categorie

Neuro Protect 120cps Farma Class

NEURO PROTECT 120cps FARMA CLASS
TVA 9%
NeuroProtect™ contine substante naturale biologic active ce intervin favorabil în mentinerea starii de functionare si sanatate a creierului. Reduce pierderea progresiva a neuronilor cauzata de îmbatrânirea sau lezarea SNC, procese ischemice cerebrale; stimuleaza neurogeneza si regenerarea neuronilor prin actiune similara cu a factorilor de crestere neuronali. Extractul standardizat de Ginkgo biloba îmbunatateste circulatia sangvina (în special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria, cât si alte functii ale creierului. Curcuma longa (turmeric), prin dizolvarea microplacilor care se formeaza între neuronii din creier, duce la încetinirea semnificativa a aparitiei simptomatologiei bolii Alzheimer si efectelor ei. Extractul standardizat de Lycium barbarum (goji), prin moleculele sale de polizaharide unice si proprietatile sale antioxidante, împiedica îmbatrânirea Recomandari: NeuroProtect™ contine substante naturale biologic active ce intervin favorabil în mentinerea starii de functionare si sanatate a creierului. Reduce pierderea progresiva a neuronilor cauzata de îmbatrânirea sau lezarea SNC, procese ischemice cerebrale; stimuleaza neurogeneza si regenerarea neuronilor prin actiune similara cu a factorilor de crestere neuronali. Extractul standardizat de Ginkgo biloba îmbunatateste circulatia sangvina (în special la nivelul creierului), stimuleaza functia mentala si influenteaza pozitiv memoria, cât si alte functii ale creierului. Curcuma longa (turmeric), prin dizolvarea microplacilor care se formeaza între neuronii din creier, duce la încetinirea semnificativa a aparitiei simptomatologiei bolii Alzheimer si efectelor ei. Extractul standardizat de Lycium barbarum (goji), prin moleculele sale de polizaharide unice si proprietatile sale antioxidante, împiedica îmbatrânirea Recomandari: NeuroProtect™ întârzie procesele naturale ale îmbatrânirii si mentine un tonus general ridicat, amelioreaza simptomele neplacute legate de vârsta înaintata; protejeaza celulele si tesuturile organismului de atacul oxidativ nociv al radicalilor liberi pe care îi poate neutraliza si elimina. Ajuta la cresterea capacitatii de învatare, memorare si redare a informatiilor, fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia, îmbunatatirea starii emotionale, sociabilitatea, adaptabilitatea, capacitatea motorie.

Mod de administrare

Doza recomandata: 1 cps x 2/zi, administrate pâna la ora 16.00, în timpul meselor. Se recomanda administrarea minim 3 luni a produsului.
Ajuta la cresterea capacitatii de învatare, memorare si redare a informatiilor, fluiditatea verbala, concentrarea, vigilenta si atentia, îmbunatatirea starii emotionale, sociabilitatea, adaptabilitatea, capacitatea motorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.