MORINGA-PUDRA-ECO-125g-RAWBOOST-SMART-FOOD
Fără categorie

Moringa Pudra Eco 125g Rawboost Smart Food

MORINGA PUDRA ECO 125g RAWBOOST SMART FOOD
TVA 5%
Moringa olifeira este o planta extrem de bogata in nutrienti. Originara din India de Nord, Moringa a fost folosita timp de mii de ani in Ayurveda. Moringa este folosita in combaterea malnutritiei, mai ales in cazul bebelusilor si al femeilor insarcinate. Cu un continut mare de steroli ingerarea pudrei din frunze de Moringa a determinat cresterea lactatiei la mamele care alapteaza si un profil nutritional imbunatatit al laptelui analizat.

Studiile efectuate pe pudra de frunze de Moringa au demonstrat efectul hipoglicemiant, hipotensiv si hipolipidic si al acestei plante. Studiile s-au efectuat pe grupe de subiecti, de control si experimental, care au primit acelasi tip de alimentatie timp de 40 pana la 90 de zile, grupurile experimentale primind si intre 4,8-8g de pudra de frunze de Moringa pe zi. La sfarsitul protocolului, la grupurile experimentale s-au constatat valori ale glicemiei mult scazute, scaderea in greutate, scaderea tensiunii arteriale si modificarea raportului intre HDL (lipoproteine cu densitate mare care impiedica depunerea colesterolului pe artere) si LDL (lipoproteine cu densitate mica care depun colesterol pe peretii vaselor de sange), cu cresterea valorilor HDL.

Efectele terapeutice de exceptie ale pudrei uscate de Moringa se datoreaza complexitatii componentelor bioactive ale plantei care cuprind o gama mare de minerale in forma ionica (calciu, potasiu, zinc, magneziu, fier, cupru), vitamine (beta-caroteni, vitamine din gama B, inclusiv acid folic, vit. C, vit. D, vit. E), alcaloizi, carotenoizi, polifenoli, grasimi (acid linoleic, acid linolenic si acid oleic, acizi grasi care au capacitatea de a controla colesterolul), carbohidrati, proteine si agenti anticancerigeni. Actionand sinergetic acestia determina o mai buna absorbtie a nutrimentelor, moduland imunitatea umorala si celulara si avand proprietati antiinflamatoare de exceptie. Pudra de frunze de Moringa contine 100mg de quercitina / 100g de produs uscat, un antioxidant foarte puternic, cu proprietati terapeutice multiple, ce protejeaza celulele producatoare de insulina beta pancreatice de stresul oxidativ si ficatul anuland efectele negative ale alimentatiei nesanatoase.

Crescuta in sol organic Moringa contine de 10 ori mai mult calciu decat laptele, de 14 ori mai mult fier decat carnea de vita, de 7 ori mai multa vit. C decat portocalele, de 8 ori mai mult magneziu decat varza kale, de 10 ori mai mult beta-caroten decat morcovii (o lingurita de pudra de Moringa furnizeaza 1,6mg de vit. A, adica peste doza zilnica recomandata pentru un adult).

Se recomanda consumul de pana la 8g/zi la adult. Pentru copii doza este de pana la 2g pentru copii sub 12 ani si de pana la 5g pentru copii peste 12 ani. La aceasta doza se ajunge treptat incepandu-se cu 0,5g/zi.

Ingrediente: 100% pudra ecologica din frunze de Moringa (Moringa Olifeira)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.