MENA-Q7-VITAMINA-K2-NATURALA-30cps-PLANTMED
Vitamine

Mena Q7 Vitamina K2 Naturala 30cps Plantmed

MENA Q7 VITAMINA K2 NATURALA 30cps PLANTMED
TVA 9%
MENA Q7 Vitamina K2 naturala Sustine sanatatea vaselor sanguine si integritatea oaselor
Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologic
Fara reactii secundare
Administrare o data pe zi

Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscuta pentru rolul sau in procesul de coagulare a sangelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o alta vitamina K (menaquinona) ale carei proprietati sunt de reducere a calcifierilor de pe peretii arteriali si de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.
Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la artere rigide, inelastice si la oase fragile.

Compozitie / capsula: Vitamina K2 Mena Q7 (obtinuta din Natto/ soia fermentata biotehnologic) in ulei de Floarea soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), Colecalciferol 0,2 mg (echivalent la 5 mcg vitamina D3)

Vitamina K2 naturala activeaza proteine cu rol in metabolismul calciului (osteocalcinul din oase si proteina MGP din artere si alte tesuturi moi), iar vitamina D3 stimuleaza sinteza acestor proteine.

Recomandari:
Legarea eficienta a calciului cu mentinerea sanatatii oaselor
Reducerea incidentei afectarii densitatii osoase
Sustinerea sanatatii vaselor sanguine
Scaderea riscului de aparitie a afectiunilor sistemului circulator

Bolile cardiovasculare si osteoporoza
Sunt principale cauze ale mortalitati si ale dizabilitatii in intreaga lume, atat pentru femei cat si pentru barbati.

Persoanele care sufera, atat de boli cardivasculare cat si de osteoporoza, prezinta o lipsa de calciu.
Calciul a fost gasit depozitat pe peretii vaselor de sange – rezultand artere rigide si fragile – fiind insuficient in oase si afectand astfel rezistenta si densitatea lor.

Prin urmare, nu este suficient a se consuma cantitatea necesara de calciu – fiind nevoie si de o distribuire si utilizare corespunzatoare a mineralului in corp.
O cantitate mica de calciu poate duce la oase friabile, iar o cantitate mai mare imbunatateste sanatatea oaselor, dar duce la calcifierea arterelor, rezultand o proasta circulatie a sangelui, cu cresterea riscului de evenimente cardiovasculare.
Acest efect este cunoscut sub numele de “Paradoxul Calciului”.

Conform ultimelor studii, calcificarea arterelor si lipsa calciului din oase poate fi un rezultat al insuficientei de vitamina K2 in urma unui regim alimentar neadecvat.

Mod de administrare

adulti si copii peste 12 ani: se recomanda, in general, cate o capsula o data pe zi, administrata cu un pahar cu apa, inainte de masa.
Cui recomandam administrarea MenaQ7
Persoanelor care prezinta factori de risc:
– pentru demineralizari osoase (in special femeilor la premenopauza si menopauza)
– pentru afectiuni cardiovasculare
– copii in perioada de crestere
Persoanelor cu afectari la nivelul matricei osoase sau cu calcificari la nivel arterial, pentru o utilizare eficienta a calciului in organism

Atentionari:
Se recomanda avizul medicului la administrarea produsului in sarcina si alaptare, in cazul celor care sunt sub tratament cu anticoagulante. Cand recomandam administrarea MenaQ7
PROFILACTIC
– persoane care prezinta factori de risc:
– pentru demineralizari osoase (in special femeilor la premenopauza si menopauza)
– pentru afectiuni cardiovasculare
– copii in perioada de crestere
INTENTIE CURATIVA
– persoane cu osteomalacie, osteoporoza, traumatisme osoase, sau ateroscleroza, pentru o utilizare eficienta a calciului in organism

MenaQ7
Biodisponibilitate maxima, bioactiva
S-a demonstrat ca se absoarbe in totalitate si ramane in sange pentru un timp indelungat, fiind astfel mult mai disponibila pentru toate tesuturile cand este nevoie.

Eficienta la doar 45 µg
Este singurul supliment de vitamina K2, care s-a demonstrat ca este eficient in limitele dozei zilnice recomandate, fiind sigur si eficient la doar 45 µg/zi.

Mena Q7® Vitamina K2 naturala este singurul supliment de vitamina K2 naturala documentat prin numeroase studii realizate de catre Institutul Maastricht.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.