MEMORY-MAX-30cps-COSMOPHARM
Fără categorie

Memory Max 30cps Cosmopharm

MEMORY MAX 30cps COSMOPHARM
TVA 9%
Memorie la capacitate maxima! Memory Max este o combinatie optima de ingrediente active care actioneaza pentru imbunatatirea memoriei, concentrarii, atentiei si nu in ultimul rand a starii emotionale. Fosfatidil serina este o componenta majora a materiei cenusii, importanta pentru regenerarea celulei nervoase. Memory Max stimuleaza sistemul nervos, transferul impulsurilor si functiile cerebrale. Contribuie la facilitarea procesului de memorare, mentine integritatea neuronala si este implicat in coordonarea psihica si motorie. Acest produs este recomandat de SNPCAR – Societatea de Neurologie si Psihiatrie a Copilului si Adolescentului din Romania.  

Beneficii

Protector al sistemului nervos. Memory Max sustine cresterea eficientei mentale, atentiei, capacitatii de invatare, memorare, concentrare si coordonare; Are rol esential in prevenirea rigidizarii membranei celulare; Fosfatidil serina si fosfatidil colina intra in alcatuirea membranei neuronale si sustin sanatatea sistemului nervos; L- Carnozina accelereaza si reactiveaza functiile cerebrale si reduce acumularea neurotoxinelor; Creste nivelul serotoninei si dopaminei, neurotransmitatori responsabili pentru o stare mentala optima; Memory Max stimuleaza functionarea conexiunilor interneuronale; Este antioxidant, protejeaza celulele nervoase si creste capacitatea de regenerare a creierului; Reduce demielinizarea (pierderea stratului de mielina determina aparitia sclerozei); Vitaminele B1 si B 12 reduc manifestarile in afectiunile neuro-degenerative; Diminueaza zona de necroza si accelereaza remedierea leziunilor in ischemiile cerebrale; Memory Max se administreaza atat in scop curativ cat si pentru preintampinarea sau evitarea recurentei anumitor afectiuni; Memory Max imbunatateste refacerea neurologica dupa traumatisme cerebrale, craniene si interventii chirurgicale; Reduce edemele si imbunatateste circulatia cerebrala; DHA contribuie la mentinerea vederii normale si la mentinerea funcţiei normale a creierului, iar EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii. Asigura calitatea procesului cognitiv. Memory Max ajuta la eficientizarea proceselor neuronale; Intarzie declinul cognitiv cauzat de inaintarea in varsta; Este tonic natural al sistemului nervos si vascular; Esential in dezvoltarea si functionarea optima a sistemului nervos central; Asigura nutrientii necesari creierului pentru a face fata in perioade de efort intelectual; Memory Max reduce oboseala, migrenele, insomniile, anxietatea, stresul, depresiile si echilibreaza starea emotionala; Contribuie la starea de sanatate a creierului si la calitatea procesului cognitiv.

Indicații

Efort intelectual intens, deficiente de memorie, de atentie si concentrare, oboseala cronica, anxietate, depresii; Accident vascular cerebral, imbunatatirea functiilor cerebrale in afectiuni precum Alzheimer,Parkinson, senilitate, paralizie faciala, afectiuni cardiovasculare, etc.

Precauții

Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Solicitati acordul medicului in administrarea Memory Max in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Mod de administrare

1 capsula / zi dupa masa.  

Compoziție

Ingrediente active/capsula Ulei de peste 250 mg DHA 100 mg EPA 10 mg Fosfatidil colina 100 mg L-Carnozina 50 mg Fosfatidil serina 25 mg Vitamina B2 1,4 mg Vitamina B6 1,4 mg Vitamina B1 1,1 mg Vitamina B12 2,5 mcg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.