MELILAX-PEDIATRIC-MICROCLISMA-6x5gr-ABOCA
Constipatie,  Fără categorie,  Laxative

Melilax Pediatric Microclisma 6x5gr Aboca

MELILAX PEDIATRIC MICROCLISMA 6x5gr ABOCA
TVA 19%

Indicații

Melilax Pediatric este indicat in tratamentul constipatiei la copii si sugari, chiar si in prezenta unei hipersensibilitati viscerale (cum ar fi in caz de colon iritabil), a unor fisuri si hemoroizi.

Produsul elibereaza intestinul, are o actiune protectoare si reduce disconfortul, iritatia si inflamatia prezente in caz de constipatie.

CUM ACTIONEAZA

Melilax Pediatric imbina o actiune echilibrata de evacuare cu o actiune de protectie si calmare a mucoasei rectale.

Dubla actiune a Melilax se obtine datorita PROMELAXIN, un complex cu miere din nectar si din mana, special selectate si prelucrate conform continutului lor de monozaharide, polizaharide si melanoidine, imbogatit cu fractia polizaharidica din Aloe si Nalba.

Melilax Pediatric exercita o actiune de evacuare care induce un stimul de activare a defecarii.

De asemenea, datorita proprietatilor similare cu mucusul, precum si vascozitatii acestuia, Melilax Pediatric protejeaza mucoasa rectala in timpul trecerii materiilor fecale.

Aceste proprietati speciale, impreuna cu actiunea antioxidanta, confera produsului capacitatea de a proteja si, in consecinta, de a calma mucoasa.

Utilizare

Copii cu vârsta între 3-12 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie. În caz de constipație persistentă, se aplică 2 doze consecutiv.

Copii cu vârsta între 1-3 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie.

Sugari cu vârsta între 0-1 an: jumătate de microclismă de 5 g, la nevoie.

Mod de administrare

Aplicați câteva picături în zona perianală și introduceți ușor canula în rect. Apăsați microclisma până la capăt, iar la sfârșitul aplicării mențineți-o apăsată până la extracția completă a canulei, pentru a evita ca produsul să fie aspirat.

Avertizare

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie individuala la una sau mai multe componente ale produsului. In caz de constipatie persistenta este important sa consultati medicul pentru a exclude alte patologii.

Microclisma este de unica folosinta, prin urmare, nu poate fi reutilizata atunci cand se administreaza jumatate de doza, cum ar fi in cazul sugarilor.

Compoziție

Substante functionale 73,2%

Promelaxin complex cu miere si polizaharide din Aloe si Nalba

Titrat in: monozaharide = 50%, polizaharide (Greutate Moleculara > 20.000 Dalton) = 0,3%

De asemenea, contine: amestec hidrogliceric, suc de Lamaie, ulei esential de Lavanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.