MAXRO-FORTE-2cps-MAD-HOUSE
Fără categorie

Maxro Forte 2cps Mad House

MAXRO FORTE 2cps MAD HOUSE
TVA 9%
Maxro FORTE potenta maxima – este un supliment alimentar cu actiune simultana pe mai multe planuri, ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa. Maxro FORTEeste un produs terapeutic remarcabil, ce maximizeaza durata si fermitatea erectiei, sporeste libioul si frecventa erectiilor. Cu o formula 100% naturala, rezultata din experienta milenara a medicinii naturiste orientale, Maxro FORTE reprezinta cel mai eficient produs de potenta, asigurand virilitatea masculina si o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri. Principalul beneficiu al utilizarii Maxro Forte se inregistreaza la nivelul redobandirii increderii in potentialul propriu, in carisma si calitatea personala, efecte ce genereaza o calitate superioara a relatiilor sexuale, dar si non-sexuale.

Contraindicatii: nu este recomandat persoanelor sub 18 ani; persoanelor cu afectiuni cardio-vasculare (hipertensiune arteriala, boli cerebrovasculare, etc); persoanelor cu psihoze sau dependenta de droguri.

Compozitie / Prospect Frunze de Ginko( Ginkgo Biloba)-150 mg; Fructe de Goji-70mg, Scoarta de Scortisoara-70 mg; Radacini si ramuri de Ginseng-80 mg; Capsula
Administrare 1 capsula pe zi, cu 30 de minute inaintea actului sexual, de preferat pe stomacul gol.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.