osteonat
Osteonat 60cpr Dacia Plant

Osteonat 60cpr Dacia Plant

39,00 lei

Restabileste densitatea osoasa
Osteonat comprimate este un produs natural cu un conținut ridicat de alge marine calcaroase Aquamin bogate în calciu și magneziu (complet absorbabile) și de vitamina D, o vitamină esențială atât pentru sistemul osteomuscular cât și pentru sănătatea psihică și emoțională. Pe lângă aceste ingrediente, Osteonat conține plante bogate în fitoestrogeni precum şi fructe de pădure bogate în vitamina C dar și un important aport de siliciu organic, care ajută la reîntinerirea ţesuturilor corporale (osteo-ligamentare, pielii, arterelor şi venelor).

Acest produs este recomandat femeilor aflate în premenopauză, menopauză şi postmenopauză pentru restabilirea densităţii osoase.

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

În stoc

Descriere

OSTEONAT 60cpr DACIA PLANT
TVA 9%

Contribuie la

– menţinerea sănătăţii sistemului osos şi a concentraţiilor normale de calciu în sânge;
– la absorbția normală a calciului și fosforului;
– ajută la reminalizarea corpului şi la menţinerea forţei şi a mobilităţii articulaţiilor.

Ingrediente

Alge marine calcaroase Aquamin TG (Lithothamnion sp.)(600 mg); don-quai (Angelica sinensis) extract 10:1 din rădăcini(40 mg);coada-calului (Equisetum arvense)- extract cu 7% siliciu din părți aeriene (30 mg); soia (Glycine hispida)-extract cu 40% izoflavone din semințe (30 mg); cătină (Hippophae rhamnoides)-extract 5:1 din fructe (20 mg); merișor (Vaccinium vitis-idaea)- extract 5:1 din fructe (15 mg);soc (Sambucus nigra)- extract 5:1 din fructe (15 mg); afin (Vaccinium myrtillus)-extract 5:1 din fructe (15 mg); coacăz-negru (Ribes nigrum)-extract 4:1 din fructe (15 mg); măceș (Rosa canina)-extract 10:1 din fructe (15 mg); roiniţă (Melissa officinalis)-ulei esențial (7 mg); vitamina D3 (colecalciferol) (1 µg ); agent de încărcare: celuloză microcristalină; agenţi antiaglomeranţi: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.
Doza maximă (6 cpr/ zi ): 1080 mg de calciu elementar (135% din VNR),79,2 mg de magneziu elementar (21 % din VNR) și 6 µg (240 UI) de vitamina D3 (120% din VNR).
VNR = Valoarea Nutriţională de Referinţă conform Regulamentului UE nr. 1169/2011.

Mod de administrare

Adulţi: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Contraindicatii

Hipercalcemie, hiperparatiroidism, hipervitaminoză D, calciurie severă, insuficienţă renală severă, metastaze osoase, fibrom uterin, cancer genital la femei, intoleranţă la soia sau la oricare dintre celelalte componente ale produsului.

Precautii

La persoanele aflate în tratament cu tetracicline, produsul se va administra la 3 ore după antibiotic. Nu se administrează concomitent cu preparate pe bază de fier (scade absorbţia acestora), antiinflamatoare nesteroidiene.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Osteonat 60cpr Dacia Plant”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *