Descriere

CUPRU COLOIDAL BIOS-PLUS 30ppm 500ml AGHORAS
TVA 19%

Traditia alchimica mentioneaza efectele armonizatoare la nivel global (generate de multitudinea de procese enzimatice la care participa acesta, cunoscute deja de stiinta moderna), mentionand de altfel despre acest rol al cuprului ca este in stransa legatura simbolica cu planeta Venus, reprezentanta frumusetii si a armoniei in traditia antica si medievala. Refacerea colagenului si efectele pe care le are astfel asupra pielii in general, conform unor studii moderne, ne arata o data in plus ca aceasta inteleapta asociere simbolica este pe deplin justificata.

Concentratia maxima de cupru in apa, admisa de normele EPA este de 1mg/zi, pentru consumul de lunga durata, deci inghitirea accidentala a acestui produs nu este toxica, 1mg de cupru fiind cuprins in circa 133ml de produs.

Mod de pastrare

Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Mod de utilizare

Se va utiliza cate o cantitate de 5-15ml odata, de 1-4 ori pe zi. Pentru utilizare, se va folosi dopul flaconului sau o lingura de plastic sau metalica.

Contraindicatii

Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la una din componente sau a celor afectate de maladia Wilson.

Ingrediente

apa distilata,

cupru 30ppm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cupru Coloidal Bios-plus 30ppm 500ml Aghoras”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *