LOTIUNE-TEN-(cu-pompita)-200ml-BIO-NERA-PLANT
Cosmetice

Lotiune Ten (cu Pompita) 200ml Bio Nera Plant

LOTIUNE TEN (cu Pompita) 200ml BIO NERA PLANT
TVA 19%
Reîmprospătează. Hidratează. Catifelează tenul. Produs natural obţinut prin macerarea plantelor în Oţet Nera Plant de mere şi miere. Acțiunea, culoarea și parfumul produsului se datorează în întregime ingredientelor naturale. Curăţă tenul şi-i redă elasticitatea. Înlătură celulele moarte. Menţine pH-ul natural al pielii. Ajută la tratarea acneei. Absoarbe excesul de sebum. Închide porii. Împiedică îmbătrânirea prematură a tenului. Reîmprospătează, hidratează, catifelează.

Recomandări

Toate tipurile de ten Restabilirea pH-ului natural al pielii Acnee Excesul de sebum Îmbătrânirea prematură a tenului Micozele piciorului

Administrare

După spălare, se curăță fața cu un tampon îmbibat într-o soluție obținută din Loțiune pentru ten și apă (1:2). Se lasă să acționeze timp de 15 minute, apoi se clăteşte faţa cu apă călduţă. Se poate folosi de 2-3 ori pe zi. Contraindicat persoanelor care prezintă alergie sau hipersesibilitate la oricare dintre componentele produsului. A se evita zona delicată a ochilor. În timp, pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului (acestea se pot strecura). Mod de prezentare: recipient de sticla violet cu pompita, a 200 ml

Compoziție

(RO) Oțet Nera Plant de mere și miere, extract de gălbenele, extract de sânziene, extract de trandafir, extract de tei, extract de mușețel, extract de nalbă-mare. (INCI) Apple Vinegar, Calendula Officinalis Extract, Galium Verum Extract, Rosa Centifolia Extract, Tilia Europaea Extract, Matricaria Chamomilla Extract, Althaea Officinalis Extract.

Proprietați

Gălbenelele – prin conținutul bogat de ulei volatil, carotenoide, flavonoizi, mucilagii, rășină, polizaharide, acizi aromatici, saponine, glicozide și steroli, îmbunătățesc circulația sângelui, redând pielii sănătatea; au proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare, putând fi folosite pentru toate tipurile de ten. Sânzienele – prin conținutul bogat în minerale, enzime și acid citric, menţin elasticitatea pielii şi estompează ridurile fine; au proprietăți deosebite în ameliorarea inflamațiilor și a cicatricelor. Florile de trandafiri – petalele de trandafiri sunt bogate în acid citric, flavonoide, saponozide, steroli, cianină, fructoză, acid malic, sucroză, tanin, în vitamine: A, B, C, D, E, P și K, precum și în calciu, fosfor, fier, ulei volatil, geraniol; sunt recomandate persoanelor cu tenul sensibil; hrănesc în profunzime pielea feței, redându-i aspectul rozaliu și sănătos. Florile de tei ajută la reducerea cearcănelor, dar și la calmarea tenurilor iritate; au proprietăți nutritive și tonice pentru tenul palid; combat ridurile; sunt recomandate în erupții cutanate. Mușețelul are proprietăţi antiinflamatoare, calmante şi emoliente; are efect cicatrizant; ajută în cazul cearcănelor; are proprietăţi antiseptice și decongestionante; este recomandat pentru tenurile sensibile, înroşite, ofilite sau lipsite de elasticitate. Nalba-mare catifelează şi împrospătează tenul; este hidratantă, calmantă, antiinflamatoare. Se recomandă pentru pielea sensibilă și iritată. Oţetul de mere este o sursă bogată de vitamine, minerale, acizi graşi şi enzime care hrănesc pielea, menținându-i sănătatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.