LIQUID-IRON-10mg-118.50ml-SECOM
Fără categorie

Liquid Iron 10mg 118.50ml Secom

LIQUID IRON 10mg 118.50ml SECOM
TVA 9%

Avantaje

contine fier bisglicinat, o forma de fier chelatata cu aminoacizi (doua molecule ale aminoacidului glicina sunt legate covalent de o molecula de fier)
, caracterizata prin :
» toleranta digestiva: nu produce constipatie si sustine structura normala a mucoasei gastrointestinale; actiunea iritanta la nivelul mucoaseigastrointestinale poate sa apara in cazul administrarii suplimentelor cu fier anorganic (in stomac fierul bisglicinat nu disociaza in fier si glicina)
» biodisponibilitate crescuta datorita solubilitatii crescute la pH fiziologic si a limitarii interactiunii cu nutrienti ce pot determina reducerea absorbtiei fierului in organism
» profil de siguranta crescut :
» nu produce manifestari nedorite: dupa absorbtie, fierul bisglicinat este descompus in fier si glicina, compusi proprii organismului ce sunt utilizati in functie de nevoile organismului
» nu reduce absorbtia altor nutrienti necesari dezvoltarii si functionarii organismului (de ex. vitamina E, vitamina C, calciu)
» nu modifica proprietatile organoleptice sau nutritive ale alimentelor in care este adaugat
gust natural de fructe
nu contine: gluten (Certificare NSF-Gluten Free)
, cazeina, alcool, lapte, ou, soia, grau, drojdie, porumb, coloranti, arome, indulcitori artificiali, zahar adaugat, organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO)

poate ajunge pana la 47 de zile de administrare

Fierul intervine in structura si functia hemoglobinei, respectiv a mioglobinei , compusi ce sustin transportul oxigenului catre tesuturi. Feritina este forma de stocare a rezervelor de fier in organism, ceea ce face masurarea acesteia importanta in diagnosticul manifestarilor asociate metabolismului fierului. In plus, fierul este cofactor pentru unele enzime (catalaze, peroxidaze etc.)
, participa la sinteza ADN-ului, la reglarea ciclului celular si in functia imuna prin sustinerea proliferarii limfocitelor T. Deficitul de fier din organism se intalneste frecvent la sugarii de peste 6 luni si la copiii mici.

formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si transportul normal al oxigenului in corp

metabolismul energetic normal

reducerea oboselii si a extenuarii

functia cognitiva normala

functionarea normala a sistemului imunitar

procesul de diviziune celulara

Compozitie (Per 1 lingurita (5ml))

Fier
10
mg

(bisglicinat)

Administrare

Copii sub 1 an: cate ½ – 1 lingurita/ziCopii 1-4 ani: cate ½ -1 lingurita/ziCopii peste 4 ani: cate 1 lingurita/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.A se utiliza simplu sau amestecat cu bautura sau mancarea preferata a copilului.A se agita bine inainte de utilizare.
Supradoza accidentala cu produse ce contin fier este letala pentru copiii sub 6 ani!In caz de supradozare anuntati imediat medicul. Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.