LAPTISOR-DE-MATCA-PUR-100g-API-VITALIS
Apicole

Laptisor De Matca Pur 100g Api Vitalis

LAPTISOR DE MATCA PUR 100g API VITALIS
TVA 9%

Laptisor de matca – elixirul tineretii noastre

Beneficii:  Rezistenţă la efort (examene, competiţii sportive); Tonifiant psihic, sexual şi intelectual; Refacerea organismului după intervenţii chirurgicale şi tratamente agresive; Menopauză şi anemii; Reface celulele nervoase; Reduce colesterolul din sânge; Contribuie la metabolismul celular.Laptisorul de matca pur este o substanta alb-galbuie de consistenta vascoasa, secretata de glandele cefalice (glandele hipofaringiene si glandele mandibulare) ale albinelor si constituie regimul de hrana exclusiv al reginelor pe toata durata de viata a acestora.Ingrediente: laptisor de matca purLaptisorul de matca pur de la Api Vitalis este un produs biologic exceptional, avand urmatoarea compozitie: – Apa (in jurul valorii de 66%);
– Glucide (15%), in special fructoza si glucoza; 
– Protide (intre 13% si 18%), mai ales proteine, peptide si factori de crestere. O mare parte din protide este reprezentata de aminoacizi in stare libera sau compusa. De asemenea, laptisorul de matca, pe langa continutul mare de aminoacizi, contine mai ales 8 aminoacizi esentiali pe care organismul nostru nu-i poate sintetiza, cu toate ca ei sunt necesari intr-o alimentatie zilnica echilibrata. Acestia sunt: izoleucina, leucina, lisina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofan si valina.
– Acizi grasi in diverse forme (intre 3% si 6%);
– Minerale (1,5%) si oligoelemente cum ar fi: calciul, cupru, fier, magneziu, fosfor, potasiu, siliciu, sodiu si sulf.
– Vitaminele A, C, D, E, printre cele mai importante ca si proportie fiind cele din grupa B, toate fiind prezente in cantitati importante. Laptisorul de matca este produsul natural cel mai bogat in vitamina B5 (vitamina antistres), indispensabila pentru buna desfasurare a unor numeroase functii organice.
– Acid 10 HDA (substanta prezenta exclusiv in laptisorul de matca, cu efect antiviral, antibacterian si imuno-regulator).
– Acetilcolina (neurotransmitator la nivelul sistemului nervos central si periferic, laptisorul de matca fiind singura sursa naturala pentru acest compus). Aceasta compozitie deosebit de bogata constituie un concentrat nutritiv uimitor, foarte complex, care permite o dezvoltare rapida a larvelor de albina.De asemenea, un fapt cu totul extraordinar este ca reginele, hranite pe durata intregii lor existente exclusiv cu aceasta substanta, se dezvolta mult mai repede si au o durata de viata de 5-6 ani, comparativ cu albinele lucratoare care au o viata activa de aproximativ 45 de zile. Si este demn de retinut ca in tot acest interval de 5-6 ani, regina depune peste 2000 de oua zilnic.Laptisorul de matca pur de la Api Vitalis este certificat bio, nu contine pesticide, antibiotice sau alte substante chimice. De asemenea, este singurul produs de acest gen din Romania care este ambalat intr-un laborator certificat, in conditii sterile de stricta igiena, in atmosfera controlata, in lipsa oxigenului. Doar prin acest procedeu de dozare Laptisorul de matca pur Bio isi mentine compozitia fizico-chimica si proprietatile terapeutice pe durata intregului termen de valabilitate, spre deosebire de metoda clasica, unde prezenta oxigenului poate determina modificarea sau pierderea unor proprietati esentiale.
Pe langa metoda speciala de ambalare, pentru o si mai mare siguranta, produsul a fost introdus intr-o cutie izoterma din polistiren, pentru a fi ferit de variatiile de temperatura.
Toate acestea confera certitudinea ca Laptisorul de matca pur de la Api Vitalis va ajunge la consumator in conditii de maxima siguranta alimentara. 

Mod de administrare

 Adulti: – In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur are o serie de proprietati benefice, astfel incat consumul acestuia poate fi indicat in urmatoarele cazuri:* Vitalizarea si cresterea imunitatii organismului (cura intensiva). Numeroase studii au constatat efectul imunostimulator si imunomodular al laptisorului de matca pur. Astfel de efecte au fost atribuite laptisorului de matca avand in vedere continutul acestuia de substante adaptagene cum ar fi proteinele si acizii grasi. Se recomanda 2 cure anual, in special toamna si primavara, pentru o perioada de 3-4 saptamani, timp in care se administreaza intre 2-4 grame/zi.* Oboseala cronica, insomnii: – Laptisorul de matca pur este indicat in aceste cazuri datorita efectului vitalizant. Se vor efectua 2 cure anuale de cate 3 luni, pe parcursul carora se administreaza 1-3 grame/zi.* Depresie: – Consumul de laptisor de matca pur imbunatateste tonusul psihic si mental, recomandandu-se cure de 4 saptamani, in care se administreaza 2-3 grame/zi. Tratamentul se poate relua dupa pauze de 2 saptamani.* Ateroscleroza: – Consumul laptisorului de matca pur poate conduce la scaderea nivelului colesterolului si a trigliceridelor, impiedicand totodata depunerea acestora pe vasele sangvine. Se recomanda cure de 6-8 saptamani, perioada in care se poate administra o cantitate de 1-2 grame/zi. Tratamentul se poate relua de 3 ori pe an, cu pauza de minim 1 saptamana intre ele.* Osteoporoza: – Consumul de laptisor de matca pur poate favoriza secretia de estrogen, substanta care ajuta la asimilarea calciului in oase. Se recomanda consumul zilnic a 1-2 grame, pentru o perioada de 6-8 saptamani, in cure bianuale.* Menopauza: – In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca laptisorul de matca pur contine compusi cu activitate estrogena, ceea ce inseamna ca poate avea efect pozitiv in cazul tulburarilor menstruale, putand asigura echilibrul hormonal al femeilor aflate la menopauza. Se recomanda cure de 6-9 saptamani, perioada in care se administreaza 1 gram/zi.
* Alhzeimer: – Se recomanda cure de 2 saptamani, perioada in care se administreaza 4-6 grame/zi. Se pot efectua 6 cure intr-un an, cu perioade de pauza de 3 saptamani intre ele.* Probleme de fertilitate la barbati: – Se recomanda cure de 10-12 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi.* Probleme de fertilitate la femei: – Se recomanda consumul laptisorului de matca pur in 4-6 cure anuale de cate 4 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi. Dupa o pauza de 4 saptamani, tratamentul se reia.* Reumatism: – Se recomanda cure de 4-6 saptamani, perioada in care se administreaza 1-3 grame/zi.* Diabet: – Sunt indicate cure de 8 saptamani, perioada in care se administreaza 2 grame/zi, putand avea ca efect benefic scaderea glicemiei.
Mod de pastrare:
– in ambalajul original, sigilat, intre 0-20 de grade C.
– dupa desigilare, se va pastra la o temperatura intre 0-5 grade C.
Producator: Api VitalisSuplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.