L-PHENYALANINE-500mg-60cps-SECOM
Fără categorie

L-phenyalanine 500mg 60cps Secom

L-PHENYALANINE 500mg 60cps SECOM
TVA 9%

Avantaje

contine L-fenilalanina obtinuta prin fermentatie bacteriana, 500mg/capsula
sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

ajunge pana la 60 de zile de administrare

L-Fenilalanina este un aminoacid esential, deoarece nu poate fi produs in organism si se obtine exclusiv prin aport extern. L-Fenilalanina prezinta un rol important in biosinteza altor aminoacizi si este implicata in mentinerea structurii si a functionarii mai multor proteine si enzime.

mentinerea echilibrului neurotransmitatorilor dopamina, adrenalina, noradrenalina:
» sustine reducerea anxietatii, inducerea starii de bine, a calmului si a sigurantei de sine
» favorizeaza imbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare
» mentine mobilitatea si cursivitatea in vorbire si ofera suport in reducerea tremorului mainilor, a picioarelor si a capului

sustinerea nivelului de hormoni tiroidieni activi, fiind precursor al tirozinei. Glanda tiroida utilizeaza L-tirozina pentru sinteza hormonilor tiroidieni

� mentinerea unui nivel echilibrat de melanina (pigment responsabil pentru culoarea parului si a pielii)

echilibrarea manifestarilor in vicii de pigmentare (caracterizate prin disparitia melanocitelor dermice- celulele care produc melanina)

sustinerea reducerii apetitului prin:
» suportul echilibrarii aportului alimentar; favorizeaza instalarea mai rapida a satietatii prin cresterea nivelului sangvin al colecistokininei (hormon peptidic al sistemului gastrointestinal responsabil de stimularea digestiei grasimilor si a proteinelor)
care inhiba activitatea nervului vag la nivel digestiv
» mentinerea motilitatii intestinale normale si ofera suport in reducerea golirii precoce a stomacului (sustine cresterea nivelului peptidului YY la nivel intestinal)

Compozitie (Per 1 capsula)

L-Fenilalanina
500
mg

Administrare

1 capsula/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

A nu se utiliza de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente, persoanele care folosesc medicamente antidepresive – inhibitori MAO. Utilizarea de catre persoanele diagnosticate cu fenilcetonurie se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.