L-CARNITINA-30cps-COSMOPHARM
Fără categorie

L-carnitina 30cps Cosmopharm

L-CARNITINA 30cps COSMOPHARM
TVA 9%
Un corp frumos si sanatos! L-Carnitina capsule este un produs dedicat sanatatii si frumusetii dumneavoastra. Se pliaza pe realitatile lumii moderne, in care femei si barbati deopotriva, cauta sa se mentina intr-o forma fizica optima, imbinand sportul cu o dieta adecvata. L-Carnitina capsule raspunde nevoii de a slabi sanatos, de a elimina grasimea nedorita si de a mentine masa musculara. Ideal in curele de slabire, pentru cei care doresc sa isi creasca masa musculara si sa optimizeze efectele antrenamentelor de la sala.  

Beneficii

Cure de slabire si activitate sportiva. Creste masa musculara. esentiala in curele de slabire si in perioadele de antrenament fizic intens L-Carnitina stimuleaza procesele metabolice si energetice are un efect dovedit in scaderea apetitului culinar ajuta la scaderea in greutate prin reducerea masei adipoase ajuta la cresterea masei musculare si la mentinerea stabilitatii acesteia contribuie la refacerea rapida a muschilor accidentati L-Carnitina determina arderea grasimilor Important in sanatatea oaselor. contribuie la marirea rezistentei sistemului osteo-articular L-Carnitina ajuta la cresterea densitatii osoase are proprietati puternic antioxidante Creier Sanatos. Inima puternica. Alunga starea de oboseala si stresul. L-Carnitina capsule reduce starea de oboseala si astfel ajuta la cresterea duratei si intensitatii efortului fizic sau intelectual contribuie la mentinerea unei stari generale bune si ajuta la temperarea emotiilor si a stresului este recomandat persoanelor varstnice pentru buna functionare a creierului are efect antioxidant si protector asupra nervilor periferici fortifica aparatul cardio-vascular reduce colesterolul si trigliceridele L-Carnitina ajuta la marirea rezistentei la efort a pacientilor cu anghina pectorala este in indicat celor care au suferinte cardiace reduce riscul recurentei infarctului Infertilitatea la barbati. L-Carnitina ajuta la imbunatatirea cantitatii si calitatii spermei

Indicații

Suplimentul alimentar L-Carnitina este recomandat in: stimularea cresterii masei musculare si performantelor fizice. Afectiuni cardiovasculare: insuficienta cardiaca, angina pectorala, infarct, aritmie ventriculara, cardiomiopatie. Distrofii musculare. Hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie. Infertilitate masculina.

Precauții

In general, suplimentele alimentare L-Carnitina capsule nu prezinta efecte secundare. Solicitati avizul medicului in caz de sarcina sau alaptare.

Mod de administrare

1-2 capsule de L-Carnitina/pe zi, dupa masa sau inainte de un efort fizic sustinut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.