KRILL-OIL-90cps-ROTTA-NATURA
Fără categorie

Krill Oil 90cps Rotta Natura

KRILL OIL 90cps ROTTA NATURA
TVA 9%
Krill Oil, cunoscut drept ulei de creveţi polari, este noua descoperire în domeniul medicinei alternative, o nouă generatie de Omega 3 impotriva colesterolului. Acesti creveti polari sunt mici crustacee ce se gasesc din abundenta in apele Oceanului Antarctic. Ei sunt aproape de finalul lantului trofic, fiind sursa principala de acizi grasi pentru celelalte vietuitoare ale mediului marin. Uleiul acestor crustacee a fost dovedit ştiinţific ca fiind mai eficient decât alte surse de Omega 3 în reducerea colesterolului. Eficienţa superioară este datorată structurii fosfolipidice care face ca uleiul de Krill să se absoarbă mai rapid, mai bine şi să fie folosit cu mai mult randament de către organism. Omega 3 din Krill Oil are capacitatea de a stimula scaderea LDL colesterol (colesterolul ”rau”), a trigliceridelor si de a sustine cresterea nivelului HDL (colesterolul ”bun”). In plus, datorită formulei sale, acest Omega 3 este folosit cu o mai mare usurinta de catre celulele nervoase, sustinand memoria si capacitatea de concentrare. Suplimentarea dietei cu acesti acizi grasi nesaturati este vitala persoanelor care nu au o alimentatie bogata in peste, oleaginoase sau alte surse asemanatoare. Organismul uman nu poate sintetiza EPA si DHA fiind adesea nevoie de un supliment alimentar de calitate ce poate suplini lipsa acestora. Astaxanthina este un alt compus important și apreciat al Krill Oil. Aceasta este un antioxidant rar și foarte puternic ce protejează corpul de imbatranire si de toxinele din mediul inconjurator. Krill Oil Rotta Natura este 100% pus, fără adaosuri de alte uleiuri de peşte. Produsul a primit medalia „Best Buy Awards”* care atestă faptul că acesta a fost desemnat de către consumatorii români ca fiind numarul  1 în categoria suplimentelor pentru sănătatea inimii şi a vaselor de sânge, prin cel mai bun raport calitate-preţ. * conform studiului independent al companiei eleveţiene Icertias, 2017- 2018. 3 avantaje eseniale ale produsului: Formă superioară de Omega 3: datorită structurii fosfolipidice, uleiul de Krill se absoarbe mai rapid, mai bine şi este folosit cu mai mult randament de către organism faţă de alte tipuri de uleiuri Eficienţă demonstrată ştiinţific Fără reflux gastric cu gust de peşte: se absoarbe rapid, neprovocând gustul specific al capsulelor cu Omega 3.

Ingrediente

Ulei de creveți polari (Krill oil): 500 mg

Indicații

persoanelor cu un nivel crescut al colesterolului și trigliceridelor ca adjuvant pentru prevenirea bolilor neurodegenerative precum Alzheimer, Parkinson pentru reducerea durerilor articulare și îmbunătățirea mobilității în caz de probleme cardiace pentru stimularea memoriei și creșterea capacității de concentrare femeilor cu sindrom premenstrual

Mod de administrare

Adulti: cate 1 cps. de 2 ori /zi, dimineata si seara, cu 20-30 min. inainte de masa. Copii peste 6 ani: câte 1 cps./zi, dimineata, cu 20-30 min. inainte de masa. ATENŢIONĂRI: A nu se utiliza de către femeile gravdie, persoanele cu alergie la crustacee sau de către persoanele cu sensibilitate crescută la oricare dintre ingredientele produsului.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.