JARRO-DOPHILUS-EPS-60cps-SECOM
Fără categorie

Jarro-dophilus Eps 60cps Secom

JARRO-DOPHILUS EPS 60cps SECOM
TVA 9%

Avantaje

contine 5 miliarde de bacterii benefice (probiotice)
, ce sustin repopularea florei microbiene
contine 8 tulpini patentate, 4 Lactobacillus, 2 Bifidobacterium, 1 Lactococcus si 1 Pediococcus, pentru actiune sinergica si specifica asupra mai multor tipuri de factori perturbatori
sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane

capsule protejate enteric, rezistente la aciditatea gastrica
poate ajunge pana la 60 de zile de administrare

Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, ce ofera suport organismului in fata actiunii diversilor factori perturbatori.;sup: (4)
(5)
(9)
. Denumirea comuna a acestora provine din limba greaca si inseamna „pentru viata” (probiotice, bios= viata)
. Acestea actioneaza la nivelul cavitatii bucale, tubului digestiv, cailor respiratorii si la nivelul sistemului genito-urinar. Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga)
este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte sapte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria probioticelor, care furnizeaza produse patentate, cercetate stiintific. Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost evidentiate prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite se sustine eficienta crescuta a produselor. Proprietati • rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin aderarea la celulele epiteliale intestinale si prin sustinerea sintezei de polizaharide (5)
• poate fi administrat in asociere cu tratamentul alopat cu antibiotice • actiune antagonista asupra factorilor perturbatori: » favorizeaza inhibitia competitiva a celorlalti nutrienti si receptori de pe mucoasa intestinala » sustine scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.)
» ofera suport in producerea de peroxid de hidrogen (H2O2)
(peroxidul de hidrogen reduce aderarea factorilor perturbatopri la nivelul peretelui intestinal)
si compusi naturali (bacteriocine)
cu actiune asupra factorilor perturbatori

echilibrarea si sustinerea florei microbiene intestinale in fata diversilor factori perturbatori si in timpul administrarii unor tratamente alopate care pot produce modificari la nivelul acesteia (ex. antibiotice)

echilibrarea modificarilor de tranzit cauzate de diversi factori perturbatori prin sustinerea limitarii actiunii acestora (manifestari digestive precum colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)
si sustinerea repopularii florei intestinale

mentinerea functiei si a integritatii barierei intestinale prin suport in limitarea cresterii sau aderarii factorilor perturbatori la nivel epitelial
si prin sustinerea producerii unor compusi cu caracter antimicrobian

echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice, prin:
» sustinerea sintezei citokinelor protectoare si echilibrarea nivelului citokinelor proinflamatorii
» echilibrarea nivelului de endotoxine (factori favorizanti pentru aparitia reactiilor imune)

» favorizarea secretiei imunoglobulinei A (IgA)
mentinerea sintezei vitaminelor din complexul B si a vitaminei K

sustinerea digestiei lactozei si echilibrarea manifestarilor asociate digestiei incomplete a acesteia (in timpul fermentarii, mai multe bacterii
nepatogene, incluzand numeroase tulpini de Lactobacillus, produc lactaza, enzima ce hidrolizeaza lactoza si o descompune in glucoza si galactoza)

Compozitie (Per 1 capsula)

Amestec patentat de 8 tulpini de bacterii benefice

Lactobacillus rhamnosus R0011

Pediococcus acidilactici R1001

Bifidobacterium longum BB536

(Morinaga)

Bifidobacterium breve R0070

Lactobacillus helveticus

R0052
Lactobacillus casei R0215

Lactobacillus plantarum R1012

Lactococcus lactis subsp. lactis R1058

Administrare

Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Capsulele rezista la temperatura de 18-22°C.Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele cu intoleranta la lactoza sau cu alergie la soia sau la oricare dintre celelalte componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.