HEPAVITA-70cps-LEACUL
Fără categorie

Hepavita 70cps Leacul

HEPAVITA 70cps LEACUL
TVA 9%
HEPATO DIGESTIV – Ajuta-ti digestia si mentine-ti ficatul sanatos

Ingrediente: 125 mg de extracte de plante uscate – 75 mg de extract standardizat (min. 80% silimarina) din seminte de Armurariu (Silybum marianum), 50 mg de Acid Alfa Lipoic.

BENEFICII Menta si Cimbrisorul contribuie la functionarea normala a tractului intestinal, sustine sistemul imunitar, contribuie la mentinerea unui somn sanatos. Coada-soricelului reduce colesterolul din sange, ajuta la mentinerea functiei vasculare normale.
Sunatoarea sustine digestia. Gentiana si tintaura contribuie la confortul digestiv. Cicoarea contribuie la producerea sucurilor digestive si la motilitatea gastro-intestinala. Armurariul, Anghinarea, Rostopasca, Papadia si Sulfina mentin sanatatea ficatului datorita silimarinei, cinarinei, alcaloizilor si a esentelor amare continute.
Anghinarea contribuie la buna functionare a ficatului si a tractului intestinal (usureaza digestia, sustine detoxifierea, atenueaza senzatia de greata sau voma, durerile de stomac si flatulenta). Lichenul-de-piatra faciliteaza digestia si regleaza apetitul. Papadia sustine functiile hepatice si buna functionare a sistemului gastrointestinal, prin actiunea sa prebiotica. Galbenelele contribuie la sanatatea intestinala si a ficatului. Salvia sustine digestia si buna functionare a stomacului si a tractului intestinal.
Turita-mare sustine functia hepato-biliara prin continutul de fitosterina, stimuleaza secretia si evacuarea bilei si are proprietati antiinflamatoare si regeneratoare asupra ficatului. Sunatoarea, Menta, Volbura sustin buna functionare a tractului digestiv datorita iridoidelor, uleiurilor volatile, hipericinei si a rasinilor continute.
Armurariul sustine procesele naturale de regenerare si detoxifiere ale ficatului (datorita continutului de silimarina), contribuie la protejarea celulelor hepatice atunci cand se utilizeaza compusi cu actiune oxidanta, favorizeaza secretia de bila si contribuie la imbunatatirea digestiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.